Merhaba arkadaşlar, PlayStation Cafe sahibi bir arkadaşımdan almış olduğum çok az kullanılmış orjinal PS3 oyunları ve bir adet de orjinal hiç kullanılmamış oyun kolu var elimde. Öncelikle oyunları şöyle bir sıralayayı: -SmackDown Vs Raw 2010 -Pro Evolution Soccer 2009 -Pro Evolution Soccer 2010 -Pro Evolution Soccer 2011 -Super Street Fighter IV -Gran Tourismo 5 Prologue -MotorStorm Pacific Rift -2010 FIFA World Cup South Africa
Görmüş olduğunuz gibi elimde 8 tane orjinal ve çok az kullanılmış oyun var. Bu oyunlardan birine, birkaçına veya hepsine, artı hiç kullanılmamış PS3 kablusuz kola sahip olmak istemez misiniz? Bu oyunlara ihtiyaç duymadığım ve elimden çıkarmak istediğim için fiyatları yeterince düşük belirliyorum. Şimdi sırayla istediğim fiyatları yazayım:
-SmackDown Vs Raw 2010 -------> 25 TL -Pro Evolution Soccer 2009 -------> 15 TL -Pro Evolution Soccer 2010 -------> 20 TL -Pro Evolution Soccer 2011 -------> 30 TL -Super Street Fighter IV -------> 35 TL -Gran Tourismo 5 Prologue -------> 40 TL -MotorStorm Pacific Rift -------> 15 TL -2010 FIFA World Cup South Africa -------> 20 TL -Kullanılmamış kablosuz kol(PS3) -------> 50 TL
+TOPLAM -------> 250 TL
Gördüğünüz gibi belirlediğim fiyatlara göre tüm bu ürünler toplam 250 TL, ancak ben bu ürünleri hep birlikte almak isterseniz müthiş bir teklifte bulunuyorum: KOL BEDAVA. Yani bu ürünlerin hepsini almak istiyorsanız fiyat sadece 200 TL olacak, 50 TL kâr etmiş olacaksınız.. Ve kargo ücretsiz.
Bu sitedeki ilk satış deneyimim olacak bu, daha önce böyle bir satışa ihtiyacım yoktu, ilk kez satış yapıyorum, siteye de yeni üye oldum zaten, bu nedenle geçmişimle ilgili bilgiye ulaşamayabilirsiniz, ancak ürünlerin temiz olduğunu taahhüt ediyorum. İsteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler. Cevapları bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme