Şimdi Ara

Sahibi olup''UNUTAMADIĞINIZ''Eski Arabanız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
14.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayınpederden aldığım Beyaz 95' Broadway (Kız gibiydi hakketen.Batmana gidip geldim onunla)06 TFK 16 gibi bi plakası vardı.Aile arasında Tefik olarak bilinirdi.

Ondan önceki 32 AS plakalı bir Mavi Kartalım vardı.87 model.1999 da satmıştım onu,geçen sene komşumun evine sıva yapmaya gelen bir ustada gördüm.Her tarafı çürük,döşemeler zebil.

Ama en unutulmazı tabii ki Carisma'm idi.2001-2008 arası tık demeden,-10'da da +40'da da tek marşla çalıştı.Bir kere yolda bırakmadı.Cam düğmesi hariç hep bakımlarına para ödedim.Yeri geldiğinde kükredi,yeri geldiğinde 8-9 kişi taşıdı.
  • 2000 Opel Astra 1.6 Hb CD....
    Kelimeler kifayetsiz kalır...

Bu kadar özleyeceğimi bilsem satmazdım hiç...
  • 92 model mazda 323 sedan

ilk onda öğrenmştim araba kullanmayı.

ne güzel arabamızdın sen Mazda
  • Allah herkese daha iyilerini nasip etsin ; )
  • 99 Golf 4 Comfortline
    hem Konforu,hem yol tutuşu çok harikaydı,mavi gösterge,dijital klima,kol dayama,sunroof vardı,hala pişmanım onu sattığımıza.
  • 95 Kartal. İlk sürdüğüm araba olduğundan mıdır nedir, seviyordum arabayı acayip ya. Yine bizim gibi bir aileyi 5 sene gıkını çıkartmadan taşıyan brava'dan ve ilk göz ağrım olan 126'dan bile daha çok seviyordum sattığımız arabalar içinde, düşünün2-3 sene önce sattık, ondan önce tatile gittik, orasını burasını söktük tamir ettik, alan adam duacıymışŞimdi hiç bir 95 model kartalda aynı temizliği göremiyorum...
  • 1998 model renault 19
    2009 yılında sattık ekzosundan başka birşeyi değişmemişti aküsü dahil
    o arabayı hala hatırlarım, yolda gorsem o aklıma gelir.
    allahtan yabancıya gitmedi dedem köyde kullanıyor.
    ama kral arabadır. tüketimi de çok iyiydi.
  • 90 Model 3.16 ia.
    Ondaki kalite, uzun yolda verdiği güven, şuanki aracımda pek yok ..
    Motor masrafı çıkarmıştı ve satmak zorunda kaldık. Bir günde de gitti izmirden geldi alıcıda istanbula.
     Sahibi olup''UNUTAMADIĞINIZ''Eski Arabanız?
  • 1996 tempra 2,0 ie 16 v

çok uzun yola gitmişliğim vardı, pert oldu kendileri hiç unutamam
  • sahibi ben değildim babamdı 1998 model 2.0 vectra gls almıştık 1999 dan 2002 ye kadar kullanmıştık. arabaya herbindiğimde tank gibi duruyordu ve bembeyaz bir gelindi sanki. vergisinin çok olması nedeniyle satmıştık.
  • 87 model Renault 9 GTL vardı, lacivert. GTE'ye lanet ettirdi sonraları. Sağlam ve sorunsuz bir araçtı.

• 88 model Mercedes 300 E
    4 sene bu araca bindim . 99 yılında sattım .daha sonra aldığım tüm araçları bu arabayla kıyasladım ama hiçbiri onun keyfini vermedi . sürüş zevki olarak gerçekten çok güzeldi.
    araç 3. viteste 180 km. ye çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 10 Ocak 2010; 1:44:04 >
  • 90 model Lada Samaram vardı 4 Milyarlık arabanın hakkını fazlasıyla veriyordu Tofaşlardan bin kat iyiydi.
  • Subaru İmprezanın yol tutuşunu unutamam
    o boxer'ın verdiği ses
    mükemmel oturuş pozisyonu ve görüş açıları
    off off :(
  • 1996 modeL BMC Levend Çift Kabin ozamanlar 6 yaşındaydı ilk araba kullanmayı Beyaz Gelinim'de öğrendim ahh ahhh Tek bir fotorafı yok ya içim yanıyor düğünde videolarda görüyorum artık Akrabaların :)
  • 92 model opel vectra 1.6 0km olarak aldım.Küçük oğlumla yaşıt idi.2000 yılında sattım.2001 beyaz opel vectra 2.0 dti 135 hp aldım.2008'de de bunu sattım.Ama kırmızı opelin yeri bende ayrıydı.
  • 1997 model FİAT UNO SX 1.4 İE Resimdeki renkten(Resimdeki araç değil).Modifiyeliydi.Tamponlar yerde.Full Pioneer ses sistemi.5 bin 750 lira ya almıştım eskişehirli bir galericiye 6.750 liraya satmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 10 Ocak 2010; 9:57:42 >

• 1977 Renault 12 TS Lacivert.
  • Nerden gördüm bilmiyorum konuyu, ama duygu doldum

Before;
    (Aracı alalı 1 al olmuştu..)

And After;

• Araba kullanmayı öğrendiğim 2001 model Mercedes E320 Avantgarde'dır benim için unutamadığım aracımız. 3200cc V6 Atmosferik motorun tadı başka gerçekten..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.