!!!KAMPANYA BİTTİ!!! YENİ GELİŞME: 400 TL'YE YÜKSELTİLMİŞ KUPON MİKTARI! Şuan mantıklı bir indirim var. ESKİ 12-13 KASIM Kargoyu bedavaya getirmiş oluyorsunuz. O kadar. Bilgisi bulunsun forum ahalisinin. Bu kampanya kapsamına girmiyorsa eğer, almak istediğiniz ilanın sahibiyle anlaşıp gerçek dışı ilan verdirip sokabilirsiniz kampanyaya. SAKIN UNUTMAYIN 10 DESİ SINIRI VAR! ÜSTÜNÜ KABUL ETMİYOR KARGO ŞİRKETLERİ. Sadece param güvende alımlarında geçerli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 15 Kasım 2024; 2:49:31 > |
!!!BİTTİ!!! 12-14 KASIM sahibinden.com 400 TL'ye Kadar Kupon Kampanyası! BUGÜN SON!!!
-
-
Güzel kampanya, tami kart ile ödemede 1000tl üstü 200tl indirimle birleştirenler için çok güzel fırsatlar ortaya çıkar. -
sarı siteyi sevmiyorum satıldıktan iğrenç bir para avcısına dönüştü olmasa da olur
-
+100
Arayüzü berbatlıkta nirvana (DH ikinci el bile daha iyi). Kategoriler, filtreler karmakarışık. Aradığını bulmak çok zor. Alıcı-satıcı için güvenlik sıfır. Eski, satılmış ilanlara bakamıyoruz. Piyasa fiyatı ölçemiyoruz, araştırması yapamıyoruz. Fiyat geçmişi sorgulayamıyoruz. İlanların sohbet-tartışma bölümü yok. Komisyonlu aracılık sadece bazı ilanlarda geçerli (Param güvende ile araç, mülk, hizmet alınamıyor). En kötüsü karanlık modu yok.
Bunlar yetmiyor gibi kampanyaları hep kendi komisyonlarını dahil ederek yapıyor. En fazla kargo bedava oluyor böyle.
Bu kadar para kazanıp hala düzgün uygulaması olmayan başka şirket pek yoktur. Bir tane YZ yazılımı ile bir çok alıcıya istediği ürünü piyasaya düştüğü gibi anında bildirim gönderebilecek, otomatik satın alacak sistemi yok.
Bunlar hep rakip olmadığı için. Bi adam akıllı rakibi olsa böyle rahat olamazlar. Keşke bi zengin dese benim sitemde araç satan herkese 1 yıl bakım masrafı-kasko-sigorta hediye, mülk satana 1 yıl kira-kasko-sigorta hediye, eşya satana 1 yıl kargo-kasko-sigorta. Üç ayda lider olur da... işte risk alacak zengin yok ülkede. Herkes faizde.
-
Devam ediyor. Yarın Son!
-
2000tl ye 400tl indirim olmuş, 200de tamı den gelirse iyi fırsat -
Güncelledim konuyu. Teşekkürler hocam.
-
alacak birşey yok maalesef düzgün ürünleri zaten almışlar pek birşey kalmamış bilgisayar donanımı kategorisinde
-
İkinci el ürün almaya karar vermek için iki gün kampanya süresi çok kısa. En az iki hafta süresi olmalı ki, ölçüp tartıp alasın aradığın ürünü bulup. -
Aynen öyle. Üstüne fiyatlar yüksek, kupon miktarı düşük. Alt limit saçma sapan. Çoğu satıcı PG açmıyor. Güvenlik yok.
Katılıyorum. Hiç bir şey almadım ben bu kampanyayı kullanıp. Arayüz çok karışık, fiyat analizi yapmak aylar sürüyor (bizzat deneyimliyorum). Bi görebilsek eski satışları, hangi ürün hangi durumda kaç günde kaç liraya satılmış... işte o akıl yok bu site sahiplerinde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sarı siteyi sevmiyorum satıldıktan iğrenç bir para avcısına dönüştü olmasa da olur |
İkinci el ürün almaya karar vermek için iki gün kampanya süresi çok kısa. En az iki hafta süresi olmalı ki, ölçüp tartıp alasın aradığın ürünü bulup.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X