Şimdi Ara

Sahibinden 6s plus alıcam acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler burda ki ürünü alıcam lütfen yardımcı olun bi sıkıntı cıkarmı cok uygun çünkü daha once burdan alan falan varsa bi yazın lütfen ?

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6s-plus-128gb-gold-kapali-kutu-garantili-avrupa-a1687-305518569/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokberk17 -- 3 Haziran 2016; 15:06:30 >

• Yurtdışı piyasası bile 3.700 - 3.800 TL arasında değişen cihazı 2.875 TL'ye alabileceğine inanıyorsan al.
  • Nesi uygunki 2875 yurt dışı cihaz. İkinci elde 16 haricinde 64 yada 128 olmasının bir farkı yok. Örnek veriyorum 2.el temiz 64 yurt içi cihazı 128 yurt dışı aynı şartlardaki cihaza karşı fiyatı yüksekte olsa tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeNiM GöZüM TuTMaDı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokberk17 G kullanıcısına yanıt
    Satıcıdan cihazın model ve seri numarasını iste, seri numarası ile sorgulama yap. Cihaz daha önce etkinleştirilmiş mi onu öğrenmek için.

Sorun yoksa satıcıyla kalabalık bir yerde, (avm gibi) buluş, onun yanında kutuyu açıp etkinleştireceğini ve gerekli kontrolleri yapacağını söyle, sorun çıkmazsa ücreti veririm dersiniz. Kabul ederse tabiki.

Bende o siteden cihaz aldım, aynen dediklerimi yaptım, sorun yaşamadım....

• Kapalı kutu ise fiyat çok iyi. Cihazın aktifleştirip aktifleştirilmediğine bakın seri nosunu sorgulayarak.

• ilan kalkmış, aldı galiba
  • Gidip elden aldıysa sıkıntı olmaz,
    Daha geceh hafta kardeşim,Fransadan gelen kapalı kutu 6s plus cihazı kayıtsız olarak 2.750 tl ye verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.