Bildirim
Sahibinden Aracılığıyla dolandırıldım nasıl bir işlem yapmam gerekir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adliyedeki nöbetçi savcılığa gidip dilekçe veriyorsun. Onlar adama ulaşabilirlerse veya canları isterse dava açarlar. Dilekçeyi orada hazır dolduranlar var veya yazmayı biliyorsan kendin bir tane hazırla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sahibinden.com da satıcı PROFİLİ nin linkini buraya koyarmısın, bizde bilelim, kimdir nedir hatala olaki alışveriş yapmayalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arasharas
Arkadaşlar bugün sabah sahibinden.com aracılığıyla telefon aldım 1000 lira atm aracılığıyla gönderdim ancak telefonu göndermediler telefon numaramı engelledi satıcı şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?n
bilmediğin tanımadığın görmediğin birine havale etmişsin şimdi napayım diye bakınıyorsun senden ricam mutfağa gidip bir bardak su içermisiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X