Şimdi Ara

Sahibinden.com Çok Feci Dolandırıldım (Ağır Ceza da yargılanıyor) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
7.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanirim dunyanin en iyi saticisi benim. Bilgisayar saticam bu ara.

Birisinle sozlu anlastim. Adam format at dedi, isletim sistemi yukle dedi. Atmaya calisirken bilgisayari kitledim. Dun 6 saat sokaklarda bilgisayarci aradim. 120 dediler formata. Bugun yine dolasicam 30-40'a attirabilirsem attircam.

Ben, alici parayi atar da o gun icinde kargolayamam ayip olur adama diye dusunuyorum. Millet 1500'u alip kaybolmaya calisiyor.

İnsanlik bitmis ya. 1500 lira ile ne yapican zaten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Sanirim dunyanin en iyi saticisi benim. Bilgisayar saticam bu ara.

Birisinle sozlu anlastim. Adam format at dedi, isletim sistemi yukle dedi. Atmaya calisirken bilgisayari kitledim. Dun 6 saat sokaklarda bilgisayarci aradim. 120 dediler formata. Bugun yine dolasicam 30-40'a attirabilirsem attircam.

Ben, alici parayi atar da o gun icinde kargolayamam ayip olur adama diye dusunuyorum. Millet 1500'u alip kaybolmaya calisiyor.

İnsanlik bitmis ya. 1500 lira ile ne yapican zaten ?

120 tl formatmı olur ya hocam format zor iş değil inan bana kendinde atarsın.

• Er yada geç cezasını çeker umarım.

• Hocam nedir sonuç? Ba?ynyza gelen olayyn %90 benzeri benim de ba?yma geldi. Önerin ne olur bana?

• quote:

Orijinalden alıntı: planor_16

Hocam nedir sonuç? Ba?ynyza gelen olayyn %90 benzeri benim de ba?yma geldi. Önerin ne olur bana?

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım yüksek bir meblağ değildir.
    Dava devam ediyor, sonuçlanınca tebliğ edilecek, daha ne kadar sürer bilmiyorum.
    İlk sayfada dilekçe var kendi durumunuza göre revize edip şikayetçi olun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: t_tunccan

quote:

Hocam nedir sonuç? Ba?ynyza gelen olayyn %90 benzeri benim de ba?yma geldi. Önerin ne olur bana?

Dava devam ediyor, sonuçlanınca tebliğ edilecek, daha ne kadar sürer bilmiyorum.

Aynen hocam adam bi de pişkin pişkin hesap sahibine Allah yardımcı olsun, sen dolandırdığım tek kişi değilsin diyor. Başkasına ait hesap numarası kullanmış ve davanın sonuçsuz kalacağından çok emin. Bayram sonrası ilk gün davacı olacağım.
    Bu arada başka arkadaşların bu adamın eline düşmemesi için bilgilerini paylaşayım ;
    OZAN UZUN
    +90 553 652 5185
    TR63 0006 7010 0000 0047 5178 09
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sahibinden.com Çok Feci Dolandırıldım (Ağır Ceza da yargılanıyor)

• quote:

quote:

quote:

Aynen hocam adam bi de pişkin pişkin hesap sahibine Allah yardımcı olsun, sen dolandırdığım tek kişi değilsin diyor. Başkasına ait hesap numarası kullanmış ve davanın sonuçsuz kalacağından çok emin. Bayram sonrası ilk gün davacı olacağım.
    Bu arada başka arkadaşların bu adamın eline düşmemesi için bilgilerini paylaşayım ;
    OZAN UZUN
    +90 553 652 5185
    TR63 0006 7010 0000 0047 5178 09
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sahibinden.com Çok Feci Dolandırıldım (Ağır Ceza da yargılanıyor)

Tam dayaklık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal bir sonuç çıkmayacak olan sizin 2000 tl ye oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrZipır

Büyük ihtimal bir sonuç çıkmayacak olan sizin 2000 tl ye oldu

2000 tl den çıt yok. sanırım pişmanlık gösterip ödeme durumu olabiliyormuş. ama ceza olarak 5 yıl yer deniyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrZipır

Büyük ihtimal bir sonuç çıkmayacak olan sizin 2000 tl ye oldu

2000 tl den çıt yok. sanırım pişmanlık gösterip ödeme durumu olabiliyormuş. ama ceza olarak 5 yıl yer deniyor

Benimde 3 sene önce başıma geldi bende tam 2000 tl dolandırıldım bu yolla mahkeme mahkeme dolandım bu yıl içinde bir duruşma daha var artık katılmıyorum bile bir sonuç çıkacağı yok nasıl bir hukuk sistemimiz varsa olan benim 2000 liraya oldu konuyu görünce içim yine bir cız etti bir efkarlandım sonuçta 1 aylık emeğimi kaptırmışım ama canımız sağolsun yapacak bir şey yok
  • Herhalde bu tür davalarda bir sonuç çıkmıyor, ben de bugün kaptırdım 500 lira, üzerine bir bardak soğuk su içtim ama pazartesi şikayetçi olacağım

• Haberlerde neredeyse hergün dolandırıcılık haberleri görüyoruz, ancak hala bu konularda düzgün bir yaptırım yok, yazıklar olsun. Geçenlerde radyoda bu sene dolandırıcılık olaylarının geçen seneye göre yüzde 45 arttığından bahsetti. Tvdeki haberler,davalardan sonuç alınamaması,imkansızlık insanlarımızı bu yola sürüklüyor. Bakalım sonumuz ne olacak. Geçmiş olsun herkese.

• Sormayın işin iyice cılkı çıktı ama geçen gün sahibinden dolandırıcılığından biri 3.5 yıl hapis aldı. emeğimizi çalan kötü insanlar en azından başkalarını doılandırmasın diye sonuç alınmasa bile dava açmak ve duyurmak gerek diye düşünüyorum.
  • 500 lira beni fakirleştirmez, daha bi hafta önce bir ihtiyaç sahibine 500 lira karşılıksız vermiştim, esas bu insanlara para kaptırmak koyuyor, ayrıca bu sitelerden öğrencisi filan da alışveriş yapıyor, yazık günah, bana da ders oldu.

• quote:

Sormayın işin iyice cılkı çıktı ama geçen gün sahibinden dolandırıcılığından biri 3.5 yıl hapis aldı. emeğimizi çalan kötü insanlar en azından başkalarını doılandırmasın diye sonuç alınmasa bile dava açmak ve duyurmak gerek diye düşünüyorum.

Ayrıyeten tazminat davası açmadınız mı?
  • açmadım hocaam. Haklım saklı sanırım
  • t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    cılkı çıktı derken hocam noldu biraz daha detaylandırır mısınız?
  • Çok çok geçmiş olsun abi. Kesinlikle bu işin peşinden gidin yarın aynısını başkasına yapacaklar. Başka insanların zarar görmesine engel olmuş olursunuz.
  • Üzgünüm ama bende sahibinden aracılığıyla aynı duruma düştüm ciddi bir meblağ kaptırdım kazancım çok şükür yerinde ama insan nasıl olurda bu kadar aşağılık oluyor anlamıyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulundum elimde ki belgeler ile umarım sonuç alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tabataa

Üzgünüm ama bende sahibinden aracılığıyla aynı duruma düştüm ciddi bir meblağ kaptırdım kazancım çok şükür yerinde ama insan nasıl olurda bu kadar aşağılık oluyor anlamıyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulundum elimde ki belgeler ile umarım sonuç alırım.

Geçmiş olsun. Malesef dolandırıcı çok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.