Şimdi Ara

Sahibinden.com da ilan vermek için kredi kartı numaranızı gireceksiniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
26.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Irregular Truths

Çok saçma ya,kredi kartım yok kullanmıyorum adam zorla kredi kartı istiyo.Banka kartımı yazıyorum kabul etmiyor.T.C. no istesin verelim.Mobil doğrulama,E imza doğrulama diyor ama seçenekler kapalı yakında diyor.Tam saçmalık.Sitelerini başlarına çalabilirler !

Yıl oldu 2016 hala yakında diyor
    enparayı bile kabul etmiyor.
  • yapacaklara işe. herkes kredi kartı kullanmak zorunda mı ulan? banka kartı bile kabul etmiyor. yarın bu verdiğimiz bilgilerin götümüze girebileceği gerçeği ise apayrı bir konu.
  • Ne malum senin batmadan once kartimdaki parayip alip kacmayacagin yada boyle binlerce kisi verse meblaya bak.

Ben bu iste art niyet ararim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iyi olmuş .. Sahte ilanlardan dolandiricilardan kurtulmus oluruz sahte mi cikti adamin bilgileri sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı anlamadım. Kredi kartı bilgilernin sistemde kayıtlı olması alıcıya ve satıcıya ne gibi fayda sağlayacak? Diyelim GET ile bir ürün sattım alıcıya yolladım adam iade etti ve bana yolladığım ürün yerine 'HIYAR gönderdi üstüne de parasını geri aldı. Sahibindene durumu belirtip kredi kartından paramı mı alacak yani adamdan bu mudur? Değilse ne faydası var bana?
  • buda kendilerini veya müşterilerini yalancı çıkardığına daire kanıt olsun o zaman :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.