Şimdi Ara

Sahibinden.com'Da Resim Yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açacağını bilemediğim için burayı uygun buldum. Belki bu siteyle ilgisi olmayabilir ama yardımcı olan birisi olur diye buraya açtım.
    Sahibinden.com sitesinde ilan verirken bir türlü ilanlara resim yükleyemiyorum. Resim formatları zaten jpg, gif ve png formatlı olmasına rağmen, uygun formatlı değil diye hata veriyor.
    Başka formata çevirdim ve başka resimlerle denedim ve olmadı. Tarayıcı değiştirdim ve ayarları sıfırladım, işe yaramadı. Müşteri hizmetlerine yazdım ama cevap veren olmadı.
    Umarım bana yardımcı olursunuz.

Sahibinden.com'Da Resim Yükleyemiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahibinden.com'da Resim Yükleme Sorunu: Bilinmesi Gerekenler

Sahibinden.com'da resim yükleyememe sorunu, oldukça sık karşılaşılan bir durumdur ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte sorunun olası nedenleri ve çözümleri:

• Dosya Formatı ve Boyutu: Sahibinden.com, yalnızca .jpg, .jpeg, .png ve .gif formatlarındaki resimleri kabul eder. Ayrıca, resim dosyalarının 5 MB'tan küçük olması gerekir. Bu sınırları aşan dosyalar yüklenemez.

• Internet Bağlantısı: Yavaş veya kararsız bir internet bağlantısı, resim yükleme işlemini engelleyebilir. Güçlü ve istikrarlı bir bağlantı kullandığından emin ol.

• Tarayıcı Sınırlamaları: Bazı tarayıcılar, çok sayıda veya büyük boyutlu dosya yüklemelerini engelleyen sınırlamalara sahip olabilir. Farklı bir tarayıcı kullanmayı dene.

• Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımı: Güvenlik duvarları veya antivirüs yazılımları, güvenlik nedenleriyle resim yükleme işlemlerini engelleyebilir. Bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

• Zaman Aşımı: Sahibinden.com'da resim yükleme işlemi için belirli bir zaman sınırı vardır. Bu süre içinde yükleme tamamlanmazsa, işlem zaman aşımına uğrar. Dosyayı yeniden yüklemeyi dene.

• Teknik Sorunlar: Bazı durumlarda, Sahibinden.com'un sunucularında teknik sorunlar olabilir ve bu da resim yükleme sorunlarına yol açabilir. Bu durumda sorunun çözülmesini bekle.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra hala resim yükleme sorunu yaşıyorsan, Sahibinden.com müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek destek alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden.com Mesaj Okuma Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.