Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM DAKİ DOLANDIRICILARA DİKKAT.!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karaoglanin diger bir mail adresi de bu josegreen2003@gmail.com aman dikkat.
  • anakart satan vardı böyle turktu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 9 Ağustos 2010; 13:00:27 >
  • BUGUN BANA DA AYNI MUHABBET OLDU SAHIBINDEN DEN...
    BENDE AŞAĞIDA Kİ CEVABI YAZDIM

Ok
    send 700$ then i will send to you mobile:

BANK OF IŞ TURKEY
    11 - 028
    IBAN 4543 140

ok i am waiting 700$
    if you not send then you dog or shit.

09 Ağustos 2010 10:13 tarihinde Lionel Eduardo <lioneleduardo1000@gmail.com> yazdı:
    - Alıntılanan metni gizle -

Thanks for the mail,i am in UK right now so I want you to send me the cost of the Item with the sending Fee by DHLwww.dhl.com to my Son who just went on a mission to Nigeria, so send me your bank details and your name,so that i can send the money by bank transfer, also i will like you to remove the item from the auction because i am ready to Pay for the item . so here is the shipping address below:

Name : Oluwasegun Adedayo
    Address: # 17 Irepodun Street,Oremeji Mokola,
    City : Ibadan.
    State : Oyo State.
    Country: Nigeria.
    ZipCode: 23402.

Thanks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 11 Aralık 2010; 9:02:32 >

• Merhaba arkadaşlar, aynı olay dün başıma geldi.
    Sahibinden.com'da bi ilanım vardı, Türk bi kullanıcıdan msj geldi, ilanımla ilgilendiğini, cvp olarakta lioneleduardo1000@gmail.com'a mail atmamı istedi.
    Ben hem o maile, hemde sahibinden.com üzerinden msj attım. Sahibinden.com'dan dün cvp geldi, kişinin hesabı çalınmış, uyardı beni. Sonra bi baktım e-postama mail geldi. lioneleduardo1000@gmail.com'dan ve ismi de Oluwasegun Adedayo. Sonra forumdonanımhaberde yazılanları gördüm, bi uyarıda ben yapayım dedim.
    Mail içeriğinide yazıyorum aşağıya.

Thanks for the mail,i am in UK right now so I will offer 900 TL for the Item with the sending Fee by EMS ( Express Mail Service ) in the PTT to my Client who just went on a mission to Nigeria, so send me your bank details and your name,so that i can send the money by bank transfer, also i will like you to remove the item from the auction because i am ready to Pay for the item . so here is the shipping address below:

Thanks.

Aman arkadaşlar siz siz olun dikkat edin, sahibinden.com'a sarmış artık bunlar.

• Bu da bana gelen mesaj. Mailleşiyoruz bakalım. Bana çok dürüst biri gibi geldi.

quote:

Thanks for the mail,i am in UK right now so I will offer 700TL for the Item with the sending Fee by DHLwww.dhl.com to my Son who just went on a mission to Nigeria, so send me your bank details and your name,so that i can send the money by bank transfer, also i will like you to remove the item from the auction because i am ready to Pay for the item . so here is the shipping address below:

Thanks.

• quote:

Orijinalden alıntı: infinity000
    Bu da bana gelen mesaj. Mailleşiyoruz bakalım. Bana çok dürüst biri gibi geldi.

quote:

Thanks for the mail,i am in UK right now so I will offer 700TL for the Item with the sending Fee by DHLwww.dhl.com to my Son who just went on a mission to Nigeria, so send me your bank details and your name,so that i can send the money by bank transfer, also i will like you to remove the item from the auction because i am ready to Pay for the item . so here is the shipping address below:

Thanks.

Dürüst mü geldi yok artık

• Bu olay 2 dk önce başıma geldi adam sahibinden.com daki şu ilanıma

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-bilgisayar-6-cekirdekli-4-gb-1333-mhz-ramli-atinin-en-son-cikan-ekran-k-35682742/detay

mail attı ABD ye yaşıyormuş nijeryadaki oğluna süpriz hediye olarak almak istiyomuş biraz işletip sonra küfürü basıp yollayacağım :D

attığı mesaj

earlyfebruary04-12-2010 08:30

Hello
    Is this item still available for sale? what is the present condition of this item and how much is your best price for this item.
    Thanks as i hope to hear back from you soon.
    REPLY DIRECTLY TO MY EMAIL: earlyfebruary@gmail.com

kullanıcı adı earlyfebruary

dikkat beyler

• "parayı peşin yolla, yanında bi de renkli televizyon yolluycam" türü şeyler yazsanıza ya.
  • Ben artık sahibindenin güvenli alışveriş seçeneğine güvenmiyorum.Satıcı ürünün gönderi kodunu girmeden kargo bilgisi girmiş gibi gösteriyor.Sahibindene şikayet ediyorum satışı iptal edip direk benim paramı yollamıyor.Hatta bana ürünü reddedin yada geri yollayın seçeneğiyle reddetmem gerektiğini söylüyor.Dememki satıcı bana başka birşey yollasa alıcı değil satıcı haklı olacak.Ayrıca paramı ne zaman alacağım kimbilir.

Güvenli alışveriş bir şekilde iyi olabilir.Satıcı ürünü sahibindene yollar sahibinden inceler ve alıcıya yollar.Bunun dışında satıcının sözüne karşılık alıcının sözü duruyor.Kim haklı nasıl bilinecek.Yani aslında hem satıcı hemde alıcı güvenli alışveriş ile mağdur oluyor.Kazanan ise %7 ile sahibinden oluyor.Size parayı geri iade ederkende geçen sürede faizini işletip ekstradan kazanıyor.

Sahibinden ile en iyisi satıcı yada alıcı ile görüşüp elden kontrol ederek ürünü almak.

Maalesefki bu tarz satış yerlerindeki 1 nci el yada 2 nci el ürün satışı yapanların tutumları yüzünden insanlar ürün almaya korkar oldular.Daha fazla verip daha garantili bir yerden almayı tercih ediyorlar.Aslında satıcılar kendilerini baltalıyor farkında değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

yarı fiyata araba satan bir ingiliz vardı acaba bu omu

Yabancıdan yabancıya satış da olabilir o.

quote:

Orijinalden alıntı: |S|P|Q|R|

konuyla direk alakalı değil ama sahibinden.com ile ilgili bu hafta içi yaşamış olduğum bir olayı anlatmak istedim. Bir süredir w890i cep teşefonu arıyodum. sahibinden-com uda takip ediyodum ve kafama göre bitane bulamamıştım. p.tesi günü işe geldim tekrar açtım sahibinden-com u bi baktım sıfır gibi kutusunda bi w890i ilanı. Daha yeni koyulmuş ilan siteye. Hemen satıcıyı aradım, satıcı avcılarda bir dükkan, ancak adam resimdek itelefonun satılmış olduğunu söyledi ve elinde aynı onun gibi tertemiz bitane daha olduğunu söyledi. Bende işçıkışı dükkana gidip telefona bakmak için adamla anlaştım.

Akşam gittim dükkana, adam dükkana girer girmez bana dediki; ikinci elde problem varsa 2 güde kesin belli olur bunun ne demek olduğunu biliyosunuz heraldi dakka 1 gol 1. neyse telefonu elime aldım bi baktım telefonun haşatı çıkmış hertarafı çizik arkadan darbe almış... adama dedimki bu internetteki gibi değil. yok efendim buda iyi canım fena değil falan filan. internet ilanında telefonun kutusu, bütün aksesuarları ve garantisinin de olduğu yazıyodu ancak kutu, kulaklık, ara kablo... hiçbirşey yok, garanti belgesi yada fatura da yok. neyse almaktan vazgeçince adamı biraz denemek için, sanki telefonu alacakmış gibi yapıp telefon piyasasından çok anlamadığımı ama bu telefonun fena görünmediğini söyledim adam bunu duyunca coştu, yok efendim bu telefonun 3.2mp olan kamerası gerçek cybershot ların 5mp gibi çeker falan demeye başladı

ertesi gün işe geldim ilk iş sahibinden-com a bu ilan için şikayet bildirimi yaptım. Telefonun resimdeki olmadığını, resimdeki telefonun atılmış olduğunu, dükkan sahibinin bunu kendisi de söylediğini belirttim. ancak öğleden sonra şikayetim ile ilgili şöyle bir cevap geldi siteden: ürün ile ilgili belirttiğiniz türden bir problem görülmemiştir. daha fazla bilgi için satıcı ile irtibata geçiniz adamlara zaten dükkana gittiğimi belirtiyorum ama??? büyük bi ihtimalle resimdeki telefon hiçbirzaman olmadı ve satılmadı da, sadece kandırma amaçlı koyulmuş resimler. adam o telefonu almak isteyenlere de aynı bahaneyi sunacaktır tabi.

Burada tabiki dükkan sahibinin amacı ortada ama asıl garip olan sahibinden-com şikayetler karşısında ne yapıyor acaba? yani bana belirttiğiniz gibi bir durum yoktur diye cevap dönerken naptılar, bunu nasıl araştırıp böyle bir karara vardılar? demekki ya araştırmadılar yada yaptıkları araştırmalar fazlasıyla yetersiz.

Telefoncunun adı ve yerini hatırlıyor musun hocam?

• Yaw bu allahın belası herif yüzünden gittigidiyordaki satışımı iptal ettim ne de olsa ilk o parayı göndercem dedi ii dedik bekledik, e bugün parayı gönderdim yok ürünü gönder diye photoshopda wordde hazırlanmış dandik bir jpeg gönderince çaktım olayı.

Ulan erken şubat 5 liram gitti:D

quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Bu olay 2 dk önce başıma geldi adam sahibinden.com daki şu ilanıma

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-bilgisayar-6-cekirdekli-4-gb-1333-mhz-ramli-atinin-en-son-cikan-ekran-k-35682742/detay

mail attı ABD ye yaşıyormuş nijeryadaki oğluna süpriz hediye olarak almak istiyomuş biraz işletip sonra küfürü basıp yollayacağım :D

attığı mesaj

earlyfebruary04-12-2010 08:30

Hello
    Is this item still available for sale? what is the present condition of this item and how much is your best price for this item.
    Thanks as i hope to hear back from you soon.
    REPLY DIRECTLY TO MY EMAIL: earlyfebruary@gmail.com

kullanıcı adı earlyfebruary

dikkat beyler

• Ne insanlarlar var.. En kötüsü ise bu olayı sürekli sürdürmesi, demek ki baya güzel para kaldırıyor bu işten ve düşen insanlar cok maalesef.. Ama biryerlerinden cıkar bu paralar onların..
  • beyler aynı olay benimde başıma geldi az önce, ilk mailde bende çok sevindim fazla vereceğim falan dedi, sonra dedim ulan bu devirde kim kime fazladan para vermiş dur şunu bir arayayım google amcadan diye bir baktım bu konu çıktı okuyunca durumu anladım tabi sevgili kara oğlanımızın yeni mail adresi ismi cismi adresi aşağıdadır,bu konuyu açan arkadaşada ayrıca teşekkür ederim

mail adresi: bohm.gunter@gmail.com

Thanks for the mail, My In law will receive it for me because I am in the United Kingdom now, so I will add 150 TL as the shipping fee by Post Office, and I will send the Payment by bank transfer so send me your full name and your bank details for the payment as soon as possible also I want you to remove the Item from the auction, so here is the shipping address below:

Name : Oluwa Segun
    Address: # 17 adenle Street,Oremeji Mokola,

I am waiting.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

beyler aynı olay benimde başıma geldi az önce, ilk mailde bende çok sevindim fazla vereceğim falan dedi, sonra dedim ulan bu devirde kim kime fazladan para vermiş dur şunu bir arayayım google amcadan diye bir baktım bu konu çıktı okuyunca durumu anladım tabi sevgili kara oğlanımızın yeni mail adresi ismi cismi adresi aşağıdadır,bu konuyu açan arkadaşada ayrıca teşekkür ederim

Thanks for the mail, My In law will receive it for me because I am in the United Kingdom now, so I will add 150 TL as the shipping fee by Post Office, and I will send the Payment by bank transfer so send me your full name and your bank details for the payment as soon as possible also I want you to remove the Item from the auction, so here is the shipping address below:

I am waiting.

sende kutu içinde hıyar yolla kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

beyler aynı olay benimde başıma geldi az önce, ilk mailde bende çok sevindim fazla vereceğim falan dedi, sonra dedim ulan bu devirde kim kime fazladan para vermiş dur şunu bir arayayım google amcadan diye bir baktım bu konu çıktı okuyunca durumu anladım tabi sevgili kara oğlanımızın yeni mail adresi ismi cismi adresi aşağıdadır,bu konuyu açan arkadaşada ayrıca teşekkür ederim

I am waiting.

sende kutu içinde hıyar yolla kardeş

bu arada konuyu okuduktan sonra karaoğlana mesaj attım önce parayı alırım öyle gönderirim haberin ola diye ama cevap gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 14 Ağustos 2011; 22:47:19 >

• Beyler bu adam bana da mesaj attı ancak ben pasaportumun ilk 3 sayfasını bu adama yolladım. Acaba ne yapmam gerekir?
    Pasaportumu kopyalayıp sonra kullanmasın??
  • vallahi benim de basima geldi, cok uyaniklar cok :kahkah:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam hala devam ediyormu acaba ? Malum 3 yıl boyunca konuya mesaj atılmış ancak sahibinden.com işgüzarlığa devam etmiş. Elden alışveriş dışında bu siteye hayatta güvenmem artık
  • az önce banada şöle bi mesaj geldi alıcı oalrak. cevap yazmadım isminde meymenet yok adamın

SAHİBİNDEN.COM DAKİ DOLANDIRICILARA DİKKAT.!!
  • Bana bugün gelen mesaj ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.