sahibinden .com dan ikinci elbilgisayar alıcam ama naıl olucak ödeme işlemi güvenli olsun istiyorum yani cihazı aldıgımda iki gün sonra sorun çıkarsa iade yada başka bir durum olursa nasıl çözülecek ?? yardımlarınız için şimdiden saolun :)
aynı ilden alman senin açından iyi olucaktır , ticareti elden yapıp ödemeyide elden yapıcaksınız
güven sıkıntınız var ise tabi
ama iade olayını ancak satan kişiyle güvene istinaden konuşup anlaşmanız gerekicek sonuçta alacağını pc 2.nci el
quote:
Orijinalden alıntı: SeFfAh-1903
aynı ilden alman senin açından iyi olucaktır , ticareti elden yapıp ödemeyide elden yapıcaksınız
güven sıkıntınız var ise tabi
ama iade olayını ancak satan kişiyle güvene istinaden konuşup anlaşmanız gerekicek sonuçta alacağını pc 2.nci el
aynı şehirde değiliz bulunduğum yerdede bunun gibi cihaz yok ben şunu merak ediyorum mesela aldım ama bi problem çıktı GET ile aldığım için geri iade gibi seçeneğim olur dimi
maksimoM
kullanıcısına yanıt
get lie aldığında sana ürünü kullanma fırsatı veriyor site, sorun yoksa onay veriyorsun para karşıya geçiyor, sorun varsa onay vermezsin ürünü gönderir paranı alırsın, onay verdikten sonra sorun çıkarsa Allah kerim
quote:
Orijinalden alıntı: muhammet_89
get lie aldığında sana ürünü kullanma fırsatı veriyor site, sorun yoksa onay veriyorsun para karşıya geçiyor, sorun varsa onay vermezsin ürünü gönderir paranı alırsın, onay verdikten sonra sorun çıkarsa Allah kerim
getle alınca belli bir süre kullanıp test etme imkanım oluyo yani peki mesela bi 5 gün fln kullandım bi problemle karşılaştım o zaman nolucak onay vermedim cihazı geri almaya kargocular mı gelicek ben mi vericem ?
maksimoM
kullanıcısına yanıt
sen kargoya veriyosun hocam, siteyede gelişmeleri bildir, başıma hiç öyle birşey gelmedi ama olurda satıcı bana kendi ürünümü göndermedi filan derse ne olur bilmiyorum, get ile alışveriş güvenlidir yinede, fakat almadan önce satıcının referanslarına bak, başka alışverişler yapmışmı, ne zaman üye olmuş gibi bilgilerde önemli
quote:
Orijinalden alıntı: muhammet_89
sen kargoya veriyosun hocam, siteyede gelişmeleri bildir, başıma hiç öyle birşey gelmedi ama olurda satıcı bana kendi ürünümü göndermedi filan derse ne olur bilmiyorum, get ile alışveriş güvenlidir yinede, fakat almadan önce satıcının referanslarına bak, başka alışverişler yapmışmı, ne zaman üye olmuş gibi bilgilerde önemli
vall adamın suan 1 tane ilanı var oda bu üyelik tarihi 2010