Şimdi Ara

Sahibinden.com dan ilk defa alışveriş yapacam önce havale sonra kargo yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar daha önce Sahibinden.com dan hiç alışveriş yapmadım aslına bakarsanasız gittigidiyordan bir defa alış veriş yaptım bunun dışında internetten alış veriş yapmadım alacam ürün 800 tl lik bir ürün satıcı üründe biraz indirim yaptı ve ürünü önce havale sonra kargo şeklinde satıyor sıkıntı ise şu diyelimki ben ben havale yaptım ama satıcı ürünü yollamadı veya gelen ürün bozuk çıktı bu durumda ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 13 Aralık 2016; 15:27:53 >

• Hocam get teklif et bu riski göze alma gerekirse 50 lira falan daha fazla ver
  • arkadaşın dediği get li ilana koydurt öyle satın al üründen memnun kaldınmı onay veriyorsun adama ödeme öyle geçiyor.diğer türlü alma dolandırılma imkanın çok yüksek.
  • Get'in ne olduğu sitede yazıyor. Eğer kabul etmezse alamayacağını söyle. Önceki satışlarıma bak falan deyip güven kazanmaya çalışırsa da ipleme.

Get'e koyuyorsan alabilirim de. Alma yoksa sonra ağlarsın burada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlarlar satıcının daha önce hiç bir satışı yok ayrıca benim kredi kartım yok kapattırdım ödeme ne şekilde yapılabilir veya bir yakınımın kartını kullansam sorun yaşarmıyım anladığım kadarı ile sıkıntılı sahtekarların cirit attığı bir site. o yüzden temkimli davranmak istiyorum zira 800tl asgari ücretle çalışanlar için az para değil.

birazda kıllandım satıcının adı ve soyadı yaşadığı şehirle arama yapıyorum facede hiç bir sonuç çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 13 Aralık 2016; 15:25:7 >
  • Tamamen güvene bağlı birşey .. Bende zaman zaman ilan açıyorum ve özellikle get vs. teklifleri kabul etmiyorum .. çünkü , satıcıyı koruyan hiçbir yanı yok .. tabi havale ile satışta da alıcıyı koruyan hiçbir şey yok .. O yüzden her zaman elden teslimi kabul edin .. onun harici işlem yapmanızı tavsiye etmem ..
  • işte böyle durumlar için GET sistemi var

satıcıdan Get ilan açmasını iste sonra paran gidince ağlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Tamamen güvene bağlı birşey .. Bende zaman zaman ilan açıyorum ve özellikle get vs. teklifleri kabul etmiyorum .. çünkü , satıcıyı koruyan hiçbir yanı yok .. tabi havale ile satışta da alıcıyı koruyan hiçbir şey yok .. O yüzden her zaman elden teslimi kabul edin .. onun harici işlem yapmanızı tavsiye etmem ..

Farklı şehirlerdeyiz zaten imkamın olsa görmeden almam.
  • Oturduğunuz yerler uzak değilse buluşun
  • Arkadaşlar satıcı get flan anlamam ben parayı almadan ürün göndermem dedi.
    Bunun başka güvenli bir yolu yordamı yokmudur ya ürünü almak istiyorum.
    Diyelimki eft yaptım satıcı ürünü yollamadı eft yi iptal ettirme olanağımız olurmu bu durumda.
    bu arada olduğumz yer 6 saatlik yol yani bana göre uzak mesafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 13 Aralık 2016; 20:1:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rooster Cogburn

quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

Arkadaşlar satıcı get flan anlamam ben parayı almadan ürün göndermem dedi.
    Bunun başka güvenli bir yolu yordamı yokmudur ya ürünü almak istiyorum
    bu arada olduğumz yer 6 saatlik yol

yahu bırak baska yerden al adam dolandırıcı iste üc bes az vericem diye elindeki tüm parayı kaybedeceksin !

kardeş sanrımı haklısın adama mesaj gönderdim ürünü göndereceğine dair bana teminat ver yarın eft yapayım diye bakalım ne diyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.