Şimdi Ara

sahibinden.com dan satış yaptım yapmaz olaydım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: th3laststand

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

hocam nasıl kargoladığında önemli . zamanın birinde bir arkadaş bana bilgisayar kasası yollarken kutuya hiç özen göstermedi . kargo da da sallıyolar sağa sola yamuk yumuk geldi kasa
    eğer sende kutuyu iyi yapmadıysan 2 metreden yere bırakılınca bozulmayacak şekilde yapmışsan bir sorumluluğun yok artık
    eğer hasar görecek bişeyse ve sen sadece karton kutuya koyup gönderdiysen hata senindir . adam parasını vermiş sen bozuk ürün göndermişsin . her ne kadar kargoda bozulsa da . onlar sana söylüyor zaten atılacak falan kabul edip yolluyorsun. kabul etmişsin demekki

sıradan mi kutu degil kargo şirketi ismide ups veriym ups kargo şirketi kendisi kutulama işlemini yaptı ücreti tahsil edildi ücret verdim yani köpükler vb. ile gönderildi kutuda hiç bi skntı yok

e o ara hemen kargo götürüp tutanak tutulması lazım degil mi ?

• hem ürünü aldı hemde parasını geri almaya çalışıyor boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinau

hem ürünü aldı hemde parasını geri almaya çalışıyor boşver

parayı yolla ürünü yollayım diyor bide :D
  • Parayı nasıl aldığınız önemli. Eğer hesabınıza havale ise kim ne yapabilir, sahibinden.com ile hiçbir ilgisi yok ki. Sizin elinizde gitmeden evvel çalışır vaziyette kanıtınız var ise neden kafanıza takıyorsunuz bu meseleyi. Bırakın ne yapabiliyorsa yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Parayı nasıl aldığınız önemli. Eğer hesabınıza havale ise kim ne yapabilir, sahibinden.com ile hiçbir ilgisi yok ki. Sizin elinizde gitmeden evvel çalışır vaziyette kanıtınız var ise neden kafanıza takıyorsunuz bu meseleyi. Bırakın ne yapabiliyorsa yapsınlar.

aynen ziraat hesabima havale olarak aldım aynen sahibinden ile de alakası yok 2. el ürün iade hakkıyla da ilgili alakası yok ürün kendi şirketiymiş gibi gönderilip başka yere gönderiliyor çok garip saten

kanıtım şu şekil kargo götürmeden önce fotografını çektim çalışır vaziyette ve hala telefonumda duruyor çekildigi tarih de üzerinde yazıyor saten
  • quote:

Parayı nasıl aldığınız önemli. Eğer hesabınıza havale ise kim ne yapabilir, sahibinden.com ile hiçbir ilgisi yok ki. Sizin elinizde gitmeden evvel çalışır vaziyette kanıtınız var ise neden kafanıza takıyorsunuz bu meseleyi. Bırakın ne yapabiliyorsa yapsınlar.

hocam sadece havale olsa bile ortada yazışmalar var ve hesaba aktarılan para var . savcılık bunları dikkate alıyor . sonuçta ürün satmadım desen bile savcı sorar bu konuşmalar bu para trasferi ne o zaman .
    yani iş uzaya bilir satıcının elindeki çalışır haldeki fotoğraf ve kargoyu kargocunun yanında açmamalarından kurtarırsınız büyük ihtimal
  • quote:

quote:

hocam sadece havale olsa bile ortada yazışmalar var ve hesaba aktarılan para var . savcılık bunları dikkate alıyor . sonuçta ürün satmadım desen bile savcı sorar bu konuşmalar bu para trasferi ne o zaman .
    yani iş uzaya bilir satıcının elindeki çalışır haldeki fotoğraf ve kargoyu kargocunun yanında açmamalarından kurtarırsınız büyük ihtimal

ya tanıdıklar eş dost var ekranı geri alırım yollayın derim tamir ettirip yollarım hem tamir parası cebimden cıkar üstüne ha ama içinden kesin bişi aldı iyi bişi aldı çünkü kargoyu yollamadan önce 1231231 defa kargoyu iyi kutulayın iyi saklayın iyi yapın diyip druyordu iyiki kargo şirketinin kutulamasıyla yolladım bide bi ton bahane ondan üretirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: th3laststand

quote:

quote:

ya tanıdıklar eş dost var ekranı geri alırım yollayın derim tamir ettirip yollarım hem tamir parası cebimden cıkar üstüne ha ama içinden kesin bişi aldı iyi bişi aldı çünkü kargoyu yollamadan önce 1231231 defa kargoyu iyi kutulayın iyi saklayın iyi yapın diyip druyordu iyiki kargo şirketinin kutulamasıyla yolladım bide bi ton bahane ondan üretirdi

o zaman bırakın kendi haline . ben sağlam gönderdim kargocuya kutulattım diyin bırakın .

• Sen medikalci gibi ne yolladin o ürünü acaba hangi kafayla oldu bilmiyorum.

• Kargoyu alıp imzaladıktan sonra, kargocunun yanında deneyebilirsin ürünü, eğer bozuk çıkarsa tutanak tutup kişiyle iletişime geçmesi gerekiyor. Eğer böyle birşey yok gönül rahatlığıyla devam edebilirsin hayatın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.