2 bin indirim almak mümkün aslında iyi bir pazarlıkla. ama ilandakide cok pahalı 2003 model 125binde arac ne olursa olsun.. ederi 28 29 en fazla..
Araç darbesiz kazasızsa fiyat az bile. 100 bin km. olmasına takılmayın. Yerli araba değil bu. 400-500 bin yapan var. Sadece km. lik bakıma götürerek. Taş ocağı sahibi bir arkadaşta var. Sıfır aldı. 275 binde. Sadece servis bakımı yapılıyor. Taş ocağında kayaların üzerinde kullanılıyor araç. Yol bile görmüyor.
Araç temizse ve gerçekten ilk sahibiyse gayet güzel bir fiyat. Biraz pazarlıkla alınıp, bir ağım bakımdan geçirilip gayet rahatlıkla binilebilir.
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ben birazda bu tür araçların piyango bileti gibi olduğu kanaatindeyim.Nedeni ise araçlar hangi şartlarda nasıl kullanıldı?İnsanın kafasında bir çok soru işareti oluyor. Yine söylüyorum İnternet üzerinden araç almak bence çok büyük bir fiyasko.Pazarda satılan araçlar daha gerçekçi ve makul diye düşünüyorum Saygılar
nette fiyatlar 2-3 lira fazladır her zaman bazılarıda 5 lira fazla söyler ya tutarsa hesabı 34 lirayı verdikten sonra ne diye passat alıyım ki e46 alırım daha iyi tabiki zevk meselesi ya da merso altın yere düşünce pul olmaz diger marka araçlar hatırlanmaz bile bi düşünün bmw nin e 30 u yada e36 sı hala dönüp dönüp bakılmıyor mu ( tabiki bakımlı olanlarını kasdediyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme