Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM SORUNU ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
26.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiçbir sitede sorun yokken sadece sahibinden.com da bu sorun var site ya çok geç açılıyor yada hiç açılmıyor. Açılsa bile linkleri çalışmıyor. Bu sorun sadece işyerimdeki bilgisayarda var evden rahat girebiliyorum mesela. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAHİBİNDEN.COM Sorunu: Acil Yardım!

Son zamanlarda SAHİBİNDEN.COM kullanıcıları, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli teknik sorunlarla karşılaştı:

• www.sahibinden.com devam etmeden önce bağlantınızın güvenliğini gözden geçiriyor
    • secure.sahibinden.com devam etmeden önce bağlantınızın güvenliğini gözden geçiriyor
    • Sahibinden açıklama kısmı açılmıyor
    • Sahibinden sokak görünümü açılmıyor
    • Sahibinden giriş yapamıyorum
    • Sahibinden tarayıcınızı kontrol ediyoruz

Bu sorunlar, kullanıcıların siteye erişmesini, ilanları görüntülemelerini ve mesajlaşma özelliklerini kullanmalarını engelleyebilir.

• Tarayıcını güncelle: Eski bir tarayıcı kullanıyorsan, güvenlik güncellemelerini almak için tarayıcını en son sürüme güncelle.
    • Önbelleğini ve çerezlerini temizle: Tarayıcının önbelleği ve çerezleri, bazen web sitelerinin düzgün çalışmamasını sağlayabilir. Bunları temizlemek yardımcı olabilir.
    • Farklı bir tarayıcı dene: Kullandığın tarayıcıda sorun yaşıyorsan, farklı bir tarayıcı dene (ör. Chrome, Firefox veya Edge).
    • Güvenlik yazılımını kontrol et: Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımı, SAHİBİNDEN.COM'a erişmeni engelleyebilir. Geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Cihazını yeniden başlat: Bilgisayarını veya mobil cihazını yeniden başlatmak, geçici sorunları çözebilir.
    • SAHİBİNDEN.COM ile iletişime geç: Sorun devam ederse, SAHİBİNDEN.COM destek ekibiyle iletişime geç ve onlardan yardım iste.

Not: Bu sorunlar genellikle SAHİBİNDEN.COM'un teknik ekibi tarafından kısa sürede çözülür. Sabırlı ol ve siteye erişim sağlanıncaya kadar yukarıdaki çözümleri uygula.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • internet geçmişi temizleyip deneyin
  • onu çoktan denedim ama olmuyor arkadaşım :(
  • web ayarları sıfırlamayı denedin mi
  • web ayarlarını nerden sıfırlayabilirim yardımcı olurmusunuz
  • internet seçenekleri
    gelişmiş ayarlardan

yüklenilen bütün eklentiler silinir
    flash vs. gibi
  • şimdi denedim o da fayda etmedi. Ne sorunmuş ya ömrümü yedi valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Free proğramlar kullan bence güzelce bi temizle bilgisyarı Bu Proğramların Linklerini veriyorum kur ve onlarla temizle.. Anlatmaya çalışcam sana umarım faydası olur..

Açılan Sayfada download yazan yere tıkla indir

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ccleaner&lid=2528

WinAso Programı Bunuda İndir..

http://www.winaso.com/download.asp?soft=winaso-registry-optimizer

Öncelikle CCleaner programını ac ilk indirdigin program bu.

Programı kurdukdan sonra acıyoruz açtıkdan sonra karsımıza zaten

ANALİZ>TEMİZLİGE BAŞLA İki tane butonumuz var ilk önce analiz diyoruz ve %100 olmasını bekliyoruz sonrada temizlige basla diyoruz ve öncelikle seninde görmedin yada yerlerini bilmedigin atık dosyaları siliyoruz.

Sonra Sol Menuden Kayıt Defterine gelip SORUNLAR İÇİN TARA butonunu kullanın. %100 Oluncada SECİLİ SORUNLARI CÖZ secenegine tiklayin... Gelen uyarıya hayır diyin... Bu Sayede en atık hemde internet explorer kurulmus olan eklentileri temizler.

İkinci Program Winaso Programını aciyoruz..

SOL MENUDE>IE MANGER >Tıklayın> Acılan Sayfadaki REPAİR Seçenegine tıklayın

Bu Şekilde 2 farklı proğramlaa sorunuzu gidermiş olursunuz..

Önce cclenaer proğramı sonrasında winaso proğramı ile..

Ccleaner programının yaptıgı işi winaso proğramıda yapıyor aslında ama ikiside farklı yerlere bakiyor atık dosyaları yada kill dosyalarını bulurken...

Umarım işinizi görür

• Kullandığınız virüs programı nedir?

Virüs programınız güvenlik duvarlı(security) ise güvenlik duvarını devre dışı bırakın..
  • Bendede aynı sorun vardı. nod32 antivirus kullanıyorum. Antivirus programından "http checking" i kapatınca sorun ortadan kalkıyor bilgin olsun.
  • longcafe arkadaşım çok teşekkür ederim sayende sorunu çözdüm sayende bi araba sahibi olcam siteye bugün girmeye çok ihtiyacım vardı sorunu sayende çözdüm tşkler.
  • bende ayni sorun için buradayim.
    superonline fiber kullaniyorum.
    nod32 i görünce sevvindim çzüm diye ama bende işe yaramadı.
    kimi zamanlarda 1 sayfa 3-5 dakkada açılıyor.
  • aynı sorun bende yaklaşık 3 gündür var win 7 mozilla ve avast kullanıyorum antivirüsü devre dışı bıraktım önbellegi cc cleaner ile temizledim neredeyse format atacagım ama sorun düzelmedi.Kafayı yememek elde degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.