Şimdi Ara

Sahibinden.com Yıllık 1 İlan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 liraya hat bulunabiliyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir mail adresiyle farklı üyelik açıp farklı bir telefon numarası ekleyerek devam edebilirsiniz ama sizin de farkettiğiniz gibi zahmetli bir yol. Yakın bir arkadaşınızın veya tanıdığınızın numarasıyla kaydolun, aradıklarında ilgilensin veya size yönlendirsin.

Bu arada en son ücret 69 du yine mi zamlandı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

adam kaç milyarlık araba satıcak 50 liranın lafını yapıyo. çünkü sahibinden.com babasının hayrına ilan koymak zorunda

Yine gelip buldun mu konumu bos isler muduru? Satilacagi kesin olsa veririz zaten. Sen arabayi galeriye biraktiginda satilmazsa para veriyor musun?
    Sen benim 79 lira ilan parami ver satilirsa ben sana 100 lira vereyim. Satilmazsada bi bardak su icersin nasil fikir?

ya ne kadar cahilsin sen adam gibi fiyat yazarsan satılır canım merak etme

ama bence sen galeriye konsinye bırakma galerici senin arabanı satamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Babasının hayrına değil essek kadar reklamları ve get ilanları sayesinde kamyon yükü ile parasini zaten kazanıyor.

arabayı getle satıyoruz değil mi? ya millet evinde ne yiyiyo ne içiyor bu akla sahip oluyor merak ediyorum

• quote:

quote:

Babasının hayrına değil essek kadar reklamları ve get ilanları sayesinde kamyon yükü ile parasini zaten kazanıyor.

arabayı getle satıyoruz değil mi? ya millet evinde ne yiyiyo ne içiyor bu akla sahip oluyor merak ediyorum

Ya okuduğunu anlamıyor yada anlamak istemiyorsunuz.Orada ne yazıyor aracı get ile mı alıyor demişim?Şuan binlerce kalem üzerinden gelir elde ediyorlar.İkinci satışa para istemeleri şark kurnazlığı başka bir şey değil.

• quote:

quote:

quote:

Ya okuduğunu anlamıyor yada anlamak istemiyorsunuz.Orada ne yazıyor aracı get ile mı alıyor demişim?Şuan binlerce kalem üzerinden gelir elde ediyorlar.İkinci satışa para istemeleri şark kurnazlığı başka bir şey değil.

otomobilciler satıştan para kazanıyoruz servisten para almıyoruz diyorlqr değil mi?

• Valla ister aracın 15 bin olsun ister 95bin farketmez

O para çok usta

Daha makul rakam istenebilir

10-20 lira yap kimse gocunmaz

• 20-30 liraya 2 ilan, her ilanın yayınlanma süresi toplam 3 ay olucak deseler kimse gıkını çıkarmaz. Adamlar kimseden ücret almazken bi anda ne olduysa artık 1 aylık ilan için 79 tl ücret istediler akıl alır gibi değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

otomobilciler satıştan para kazanıyoruz servisten para almıyoruz diyorlqr değil mi?

Size ne desem boş.Siz haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

20-30 liraya 2 ilan, her ilanın yayınlanma süresi toplam 3 ay olucak deseler kimse gıkını çıkarmaz. Adamlar kimseden ücret almazken bi anda ne olduysa artık 1 aylık ilan için 79 tl ücret istediler akıl alır gibi değil.

Ben internette bir sürü ücretli içerik kullanıyor ve alıyorum bu kadar fahiş bir fiyat görmedim. Tam tersi 15-20 TL yapıp insanları alternatif arayışa sokmadan bir nevi sürümden kazanma işlemi yapacaklarına 1 aylık 79 diyorlar.Dediğim gibi kontörlü hat alıp öyle ilan açacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

20-30 liraya 2 ilan, her ilanın yayınlanma süresi toplam 3 ay olucak deseler kimse gıkını çıkarmaz. Adamlar kimseden ücret almazken bi anda ne olduysa artık 1 aylık ilan için 79 tl ücret istediler akıl alır gibi değil.

Ben internette bir sürü ücretli içerik kullanıyor ve alıyorum bu kadar fahiş bir fiyat görmedim. Tam tersi 15-20 TL yapıp insanları alternatif arayışa sokmadan bir nevi sürümden kazanma işlemi yapacaklarına 1 aylık 79 diyorlar.Dediğim gibi kontörlü hat alıp öyle ilan açacağım.

Hocam o fiyat işi tartışılır ama kontürlü hat alıp ilan açmak tabiki en mantıklısı dediğniz gibi.

Bu fiyatlar varken ücretli ilan açılmaz.

• 1. Piyasa bir sürü gerçekten araba satmak istemeyen, "yüksek fiyattan ilanı koyayım, bi salak çıkar belki" diye her aldığı arabayı ilana koyan ve kendini uyanık zanneden çakallarla dolu. Bunlara iyi oldu.

2. Bu çakallar yüksek rakamlarla piyasayı saçma sapan bir hale sokuyorlar. İlan verecek kişi bunların rakamlarına bakıyor, "hmm piyasa böyleymiş" diyor, kendisi de ona benzer bir rakam yazıyor. Bu çakallar gibi yalan dolana da alışık olmadığı için arabasını da satamıyor.

3. Böyle çakal birisini biliyordum, yemin ederim adamı yatırıp ağzını burnunu dağıtasım geliyordu. Aldığı her arabayı ilk gün hemen aldığı fiyatın 5,6 bin TL üstüne ilana koyar. Ağzında her türlü yalan dolan. Bir kez arabaya ihtiyacı olduğu halde ilana koyduğu yazdığı yüksek fiyata almak isteyen bir salak çıktı (çıkmaz diye düşünüyordu). Adam Ankara'nın taa bir ucundan yarım gününü ayırmış arabayı gelip incelemek için. Tamam alacağım deyince bu çakal "yok ben satmicam" dedi adama. Kavga edeceklerdi nerdeyse.

Sahibinden.com'un bu ücret politikası böyle çakallara iyi tokat oldu.

• İşi bilene sahibinden sitesi bulunmaz nimet.

10 yıldır sıfır veya 2. El araba olsun eşya olsun satarım. Araba konusunda sıkıntılardan biri de şu:

Mantıksız abartılı ilanları gördüğümüz yerde site yönetimine şikayet etmiyoruz.

Misal dikkat çekmek için 40 binlik aracına 10 bin fiyat yazıp koyan çok var.

• Hocam en güzeli annenizin veya başka bir arabanızın telefonuyla açıp, isim olarak kendi isminizi yazıp, iletişim seçeneklerini sadece mesaj olarak düzeltip ( bu şekilde kesinlikle telefon numarası görünmez), fotoğraflardan birinin üstüne telefon numarasını yazmak. İki ay önce mecburen bu yöntemi kullanıp sattım

• quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Konsinye usulü satış ile ilan vermeyi kıyaslamışsın. Sen sahibinden.com'dan satış olunca komisyon veriyor musun? Sahibinden.com sana ilan yayınlama hizmeti satıyor sadece. İş modelleri de freemium üzerine kurulmuş. Yıllık 1 ilan ücretsiz, daha fazla ise ilan ücreti vereceksin.

Ben aracim satilsin diye ilan veriyorum ilan vermek icin vermiyorum.Zaten sistemin amacida birseyler alip satmak degil mi? O zaman bana para karsiligi ilan verebilme hakki vermesi sitenin amacina aykiri oluyor.

Dedigim gibi yuksek fiyat istiyorlarsa satildiktan sonra almalilar yok ben direk alicam diyorsada en azindan sifir kontorlu hattan ucuza fiyat vermeleri gerekir.

Kullanici olarak 1 aylik 1 ilan fiyati 79 tl benim icin cok fazla.Benim gibi kisilerden para kazanmak istiyorlarsa indirim yapilmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 4 Şubat 2017; 17:0:49 >

• arkadaş fiyat fazla geliyorsa camına satılık yaz eşe dosta haber ver sabah sarı sayfalar duruyorsa oraya koy daha ne diyim :)

serbest piyasa ister bedava yapar ister 1000tl yapar. rakibi de yok

• quote:

arkadaş fiyat fazla geliyorsa camına satılık yaz eşe dosta haber ver sabah sarı sayfalar duruyorsa oraya koy daha ne diyim :)

serbest piyasa ister bedava yapar ister 1000tl yapar. rakibi de yok

Adamin cani sikildikca bu konuya sariyor

• Ben de şu lafı anlamıyorum ki "Kaç milyarlık araban var şu kadar masraftan mı kaçıyorsun?"
    Arabası olana gökten zembille para mı iniyor? Arabası olan hacetini 100'lük banknot olarak mı gideriyor? Arabası olan devlete vergi vermiyor da, devlet mi arabası olana vergi veriyor? 50 bin liralık arabası olan adam için ya da 150 bin liralık arabası olan adam için paranın kıymeti yok mu?
    Kaldı ki "Kaç milyarlık araban var 150 lira otopark parası veremiyorsun, 80 lira ilan parası veremiyorsun, 300 lira MTV veremiyorsun, 65 lira köprü parası veremiyorsun" diye sıralamaya kalkarsak arabanın bütün ilave masraflarını bu kalıbın arkasına sıralarsak zaten dünyanın parası çıkıyor ortaya.
  • Bugün 3 aylık dopingli ilanı 59 liraya satın aldım.

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.