Şimdi Ara

Sahibinden.com Yıllık 1 İlan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Aracımı satışa verdim ve ilanı sahibinden.com'a koydum.İlk defa üye olduğum için bazı sorularım var.

-İlk olarak 1 kereliğine ilan koymak ücretsiz mi?
    -İkinci olarak ilan koyarken 20 lira civarı fotoğraf gözüksün diye para istiyorlar.Bunu yapmak zorunlu mu?

Şimdiden sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Babasının hayrına değil essek kadar reklamları ve get ilanları sayesinde kamyon yükü ile parasini zaten kazanıyor.

arabayı getle satıyoruz değil mi? ya millet evinde ne yiyiyo ne içiyor bu akla sahip oluyor merak ediyorum

Ya okuduğunu anlamıyor yada anlamak istemiyorsunuz.Orada ne yazıyor aracı get ile mı alıyor demişim?Şuan binlerce kalem üzerinden gelir elde ediyorlar.İkinci satışa para istemeleri şark kurnazlığı başka bir şey değil.

otomobilciler satıştan para kazanıyoruz servisten para almıyoruz diyorlqr değil mi?

Şöyle bağımsız olarak bir konuyu okuyupta görün neler yazıyorsunuz. Konuyu okuyanlara rezil olmuşsunuz resmen.. Arkadaş ne diyor siz ne diyorsunuz. Hep anlamadan, etmeden başka telden çalıyorsunuz. Gerçekten komik duruma düşmüşsünüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Nasıl ?

Ücretsiz 1 aylık süre dolunca "Tekrar yayına al" butonuna bastım ve bana bu seçeneği sundu ödeme yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

arkadaş fiyat fazla geliyorsa camına satılık yaz eşe dosta haber ver sabah sarı sayfalar duruyorsa oraya koy daha ne diyim :)

serbest piyasa ister bedava yapar ister 1000tl yapar. rakibi de yok

Adamin cani sikildikca bu konuya sariyor

Bende yazdım ama hala anlamadı mevzuyu, yazmaz olaydım.
  • 99TL olmuş ücretli yeni ilan vermek, hemde 1 aylık...
  • Facebookta bir cok kalabalık satış sayfalari var oralari da kullanabilirsiniz ucretsiz istediginiz kadar ilan paylasabilirsiniz.

• Hayret başlıkta "malum site" tabirinin ilk defa kullanılmadığını görüyorum.

• L. tgo Arab.m.com fac.book gruplarından satın

• Sahibindende çalışan bir arkadaş, sitenin araplara satılacağını duymuş, o sebepten böyle hareket ediyolar sanırım. Yanlış duymuş da olabilir, durduk yere gündem yaratmiyim şimdi :)
  • Artık ücretsiz ilanı da ilk ay hariç takip eden aylarda en fazla üst üste 2 ay tekrar yayına alabiliyorsunuz. Üçüncü kez tekrar yayına almak istediğimde benden 49 lira ücret istedi. Yani ücretsiz ilan süresi 3 ay gibi birşey olmuş. Gayrimenkul için böyle. Otomobil için de böyledir sanırım. Rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mayıs 2021; 23:33:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Otomobilde bir aydan sonra yayına alma da ücretli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Otomobilde bir aydan sonra yayına alma da ücretli.

Valla resmen zulüm hocam. Aşırı şekilde yanıltıcı reklam var. Yani otomobilde bildiğin 1 ay, emlak için de 3 ay ücretsiz. Aynı ve sadece 1 adet ilan olmasına rağmen devamında ücret talep ediliyor eğer malınız satılmadıysa.

Ayrıca müşteri destek diye birşey yok. Destek formu yayınlamadıkları bir nedenle senelerdir hep hata veriyor, talebiniz iletilmedi diyor. Allah kimseyi düşürmesin sarı siteye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Valla resmen zulüm hocam. Aşırı şekilde yanıltıcı reklam var. Yani otomobilde bildiğin 1 ay, emlak için de 3 ay ücretsiz. Aynı ve sadece 1 adet ilan olmasına rağmen devamında ücret talep ediliyor eğer malınız satılmadıysa.

Ayrıca müşteri destek diye birşey yok. Destek formu yayınlamadıkları bir nedenle senelerdir hep hata veriyor, talebiniz iletilmedi diyor. Allah kimseyi düşürmesin sarı siteye.

Alıntıları Göster

bence normal adamlar elbette para kazanacak sen aracını satarken karşı taraf biraz istediğinin altında verse miyavlamaya başlarsın ee site babanın hayrına çalışmıyor çok güzel bir ofisleri var bizzat gezdim yüzlerce kişi çalışıyor yazılımcısında grafikçisine ee bu değirmen beleş ilan vermekle dönmez illa beleş istiyorsan farklı siteler var ama onlarda sahibinden.com u tutmaz

• Eskiden yılda 3 ilan hakkımız vardı.

Sarı site bulunduğu sektördeki güçlü ve mutlak pozisyonunu çok da iyi niyetli kullanmıyor.

İnş sağlam rakipler çıkar da daha homojen bir alan olur bu sektör.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.