Şimdi Ara

Sahibinden.com Yıllık 1 İlan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar geçen yıl babamın aracını satmıştık şimdi 1 yıl geçmemiş kendi aracımı satacağım ama para istiyor. 15-20 lira birşey istese direk vericem ama 79-149-199 lira şeklinde 3 farklı paket öneriyor. En ucuzu bile çok pahalı yani. İndirim kodu falan filan birşey yok mu 20-30 liraya halledebileceğimiz bir yöntem ?
    Farklı bir telefon numaram yok malesef.

• Heralde gidip 20-30 liraya yeni bir kontörlü hat almak daha mantıklı...
  • Arkadaşlarına sor tanıdık galeri fln var mı diye ordan ver ilanı...
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Sonra paintle arabanın resmine telefon numaranı yaz veya konu açıklamasına sıfır ........beşyüzotuzbeş.... diye telefon numaranı şifrele.
  • Aİleden birinin telefonuyla yeni üyelik açın anne baba kardeş vs. En mantıklı yöntem bu.
  • sistemde sülük gibi takılan alsatçılar ile galerileri sistemden temizlemek ve bu işten cazip kar sağlamak için yapılmış bir değişiklik. tabi olan normal vatandaşa oldu. bence eş dostun hesabından satış yapın veya onların numarasıyla hesap açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilka

Yeni bir e mail açın aynı telefon numaranızla tekrar üye olun telefonunuza şifre gelecek onu siteden onaylayıp tekrar ilan verebilirsiniz. Ben bu şekilde yapmıştım. Ama eski hesabınızda o numarayı bir daha kullanamazsınız. Başka telefon numarasına gerek yok yani

sahibinden.com üyelik kuralları gereği bir cep telefonu numarası son 1 yıl içinde en fazla 1 üyeliğe tanımlanabilir.

diye uyarı verdi. Bende sinirlenip hesabı sildim yine olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben geçen sene bu şekilde kardeşimin aracını ve kendi aracımı sattım. Ama sistem değişmiş olabilir. Ama yinede 70 lira vermekten başka çözüm illaki bulunur

dediğim gibi en kötü gidip 20-30 liraya yeni hat alırım. saçma sapan bir fiyatlandırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Ben geçen sene bu şekilde kardeşimin aracını ve kendi aracımı sattım. Ama sistem değişmiş olabilir. Ama yinede 70 lira vermekten başka çözüm illaki bulunur

dediğim gibi en kötü gidip 20-30 liraya yeni hat alırım. saçma sapan bir fiyatlandırma.

İyi de yeni hat alsan yine 1 ay dayancak?
  • Mail açılır. Yeni numara bulunur ilan verilir
  • Bu mesajları Sahibinden yöneticileri de okuyor biliyorsunuz değil mi ?

Sistemde bir açık varsa pm yoluyla bilgilendirin birbirinizi

Saf gibi buraya yazmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bu mesajları Sahibinden yöneticileri de okuyor biliyorsunuz değil mi ?

Sistemde bir açık varsa pm yoluyla bilgilendirin birbirinizi

Saf gibi buraya yazmayın

Burada yazilanlari onlar zaten biliyordur nerak etme ince ayar yapmiyoruz.
  • adam kaç milyarlık araba satıcak 50 liranın lafını yapıyo. çünkü sahibinden.com babasının hayrına ilan koymak zorunda
  • Bir ara 3 aylık ilan 49 liraydı ama 79 lira çok.

Bu arada sahibinden alternatifi gösterilen sözde ücretsiz sitelerin tamamı çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

adam kaç milyarlık araba satıcak 50 liranın lafını yapıyo. çünkü sahibinden.com babasının hayrına ilan koymak zorunda

Yine gelip buldun mu konumu bos isler muduru? Satilacagi kesin olsa veririz zaten. Sen arabayi galeriye biraktiginda satilmazsa para veriyor musun?
    Sen benim 79 lira ilan parami ver satilirsa ben sana 100 lira vereyim. Satilmazsada bi bardak su icersin nasil fikir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 3 Şubat 2017; 22:35:5 >
  • arabam.com'a verin ilanı, ilan verene expertiz de beleş.
  • 50-60 bin liralık arabalarını satmaya çalışan adamla 70 lira vermeyi çok görüyor. Böylelikle "keyfekeder" ilanlar son bulur belki.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Babasının hayrına değil essek kadar reklamları ve get ilanları sayesinde kamyon yükü ile parasini zaten kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 3 Şubat 2017; 23:24:58 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    İyide yeni hat alsa 30-40 tl veriyor,sahibinden.com 10-15 tl değil mi en düşük ilan verme ücreti ? Hem para verince belki 4-5 tane ilan verebilme kotası olur.
  • mutlaka vardır kardeş bir yolu, çok para yedirmemeye bak şu sahibinden e, adamlar harbi rakipsizliğin ekmeğini en sağlam şekilde yeme derdine düşmüş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.