Şimdi Ara

sahibinden. com yıllık ilan limiti 1adet olmuş.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
81.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pakimeno

artık galericiler hepten keyfe keder fiyatlar yazacaklar bence hiç iyi olmadı.galericilere de benzer uygulama getirilmeli.

kardeşim yıllık 6000 bin tl bin tl istiyor bizi bedava kullanıyor sanıyorsunuz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: asikartal18

quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

artık galericiler hepten keyfe keder fiyatlar yazacaklar bence hiç iyi olmadı.galericilere de benzer uygulama getirilmeli.

kardeşim yıllık 6000 bin tl bin tl istiyor bizi bedava kullanıyor sanıyorsunuz heralde

Hiçbir şey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ilanda parali olmali bence keyfe keder ilancilardan baska turlu kurtulamayiz

• quote:

hemşerim yıllık 6000 bin tl istiyor galerici dostu dediğin sahibinden.com bizde 550 tl ye arabam.com a üye olduk

Nasıl yani hocam?
    Neye göre 6000tl?
    Biraz açıklar misin

• Bir galerici olarak piyasada ki iyi temiz araclari zaten biz topluyoruz, siz galericiden alinmaz mantigiyla sahibinden araclarla kazik yemeye devam edin kendinizi cok akilli sanip. Gidip bagcilardaki gaziosmanpasadaki galericilerden arac alirsaniz dolandirilirsinizda kazikta yersiniz. Dogru duzgun galericilerin hicbiri bu ise kalkismaz

• 1 ay dolunca direk aylık ilan 19 tl güncel ilan 49 tl istiyor satamadık arabayıda...
  • Sahibinden hayir kurumu degildir begenmiyorsun arabam hurriyetoto vs sitelere verirsin,sanki ssk'liyiz ucretsiz muayene olamiyoruz der gibisiniz

• Al satıcılar yüzünden olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

hemşerim yıllık 6000 bin tl istiyor galerici dostu dediğin sahibinden.com bizde 550 tl ye arabam.com a üye olduk

Nasıl yani hocam?
    Neye göre 6000tl?
    Biraz açıklar misin

2014 te 1500 tl ye üye idim, 2015 de 3100 tl oldu 2016 da yani şimdi 25 araçlık ilan 6000 bin tl oldu ama arabam.com a 550 tl ye üye oldum sınırsız ilan zaten aylık 2000 bin tl dükkan kirası veriyorum 500 tl de buna verirsem bendemi ayakta alıp satayım sahibinden yalanlarıyla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Bir galerici olarak piyasada ki iyi temiz araclari zaten biz topluyoruz, siz galericiden alinmaz mantigiyla sahibinden araclarla kazik yemeye devam edin kendinizi cok akilli sanip. Gidip bagcilardaki gaziosmanpasadaki galericilerden arac alirsaniz dolandirilirsinizda kazikta yersiniz. Dogru duzgun galericilerin hicbiri bu ise kalkismaz

kesinlikle abicim kötü insan kötüyü bulur iyi insan iyiyi bu iş böyle 5 parmağın beşide bir değil benim aracımı göstermem diyene bile zorla gösterip öyle al diyorum ama yerimiz belli olduğu için akü bitse bizi arıyorlar ama biniciden alsalar yada ayakçı simsarlardan ara hadi arabanda sıkıntı olduğunda dedimizde o iş geçti arkadaş cevabı ile karşılaşıyoruz bir insanı kazanmak çok zor ama kaybetmek çok kolay teşekkürler

• Arabam.com ve araba.com yakında popüler olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh be şimdi saç kurutma makinasını ilanı için ekstra para vericeZ😜

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Nasıl yani hocam?
    Neye göre 6000tl?
    Biraz açıklar misin

2014 te 1500 tl ye üye idim, 2015 de 3100 tl oldu 2016 da yani şimdi 25 araçlık ilan 6000 bin tl oldu ama arabam.com a 550 tl ye üye oldum sınırsız ilan zaten aylık 2000 bin tl dükkan kirası veriyorum 500 tl de buna verirsem bendemi ayakta alıp satayım sahibinden yalanlarıyla .

arabam.com bir işe yaramıyor. arabamı sahibinden.com ile sattım. eskiden gazetelere para verirdik. şimdi de sahibinden.com'a veririz ne olacak ki? kaldı ki benim gibi kullanıcılar 3-5 senede bir araç sattığı için zaten sıkıntı yok. durmadan gereksiz yere aylarca ilan boşa kalabalık yapanlar temizlenmiş olur. daha iyi bile yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Arabam.com ve araba.com yakında popüler olur.

araba.com u sahibinden.com satın almış pasifleştirecekmiş arabam.com zaten doğan medyanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Bir galerici olarak piyasada ki iyi temiz araclari zaten biz topluyoruz, siz galericiden alinmaz mantigiyla sahibinden araclarla kazik yemeye devam edin kendinizi cok akilli sanip. Gidip bagcilardaki gaziosmanpasadaki galericilerden arac alirsaniz dolandirilirsinizda kazikta yersiniz. Dogru duzgun galericilerin hicbiri bu ise kalkismaz

Hadi ordan, temiz arabanın galeride ne işi var? Çoğu ilana bile konmadan eşe dosta satılıyor zaten. Evet akıllı bir adam galeriden araç almaz açık ve net.
  • Çok az olmuş......Ben ilan sitesi kurarsam yılda 2 ev 2 de araba ilanı beleş derim..Her vatandaşın yılda 4 kez ilan hakkı olur...Fazlası ticaret demek...Parasını ödesin...Çevremizdeki 1 adet kiralık daire için farklı isimlerle her gün aynı eve ilanı veren çok emlakçılar vardı..Her gün beş emlakçı beş ayrı ilan veriyorlar..Her gün isitisnasız...Ve ev 1 tek daire..Aylık 150 ilan düşünün........Normal vatandaşın ilanı 3 günde görünmez oluyordu......Çok sevindim..Parasını versin...İlanı yayınlasın....Saygılarımla...
  • pusetli bebek arabası koydum bugün ilana
    nasıl olacak şimdi 30 gün sonra benim ilan paraşütmü olacak ?
  • bu ne saçma bir sistemdir anlamadımki

elimizde 1 tane arsa var satmaya niyetlendik babamdan koyduk satamadık birde ben koyayım dedim yine isteyen olmadı

daha sonra bir baktık ilan limitimizi doldurmuşuz 69lira istiyor

tamam para verelimde 69 lira nedir ?30 40 lira neyinize yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

bu ne saçma bir sistemdir anlamadımki

elimizde 1 tane arsa var satmaya niyetlendik babamdan koyduk satamadık birde ben koyayım dedim yine isteyen olmadı

daha sonra bir baktık ilan limitimizi doldurmuşuz 69lira istiyor

tamam para verelimde 69 lira nedir ?30 40 lira neyinize yetmiyor

69 Emmeli gommeli rakamlar istiyolar dimi. 31 tl bari olsaydi

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    70 tl olsa ne yapardık bence bu bi göndermedir 69 yapıyoruz size gibisinden.20-30 tl olsa gerçekten iyi olurdu ama 70 lira nedir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.