Şimdi Ara

sahibinden. com yıllık ilan limiti 1adet olmuş.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
4
Favori
81.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keyfe kedercilerin kalkması için tüm oto ev ilanları ücretli olmalı. Yoksa adam siteye bakıp bu arabaya 12000 istiyorlarsa benim ki 14000 eder deyip 10000 TL etmeyecek Şahinin ilanını açıyor. Sonra da ilan çöplüğü olup çıkıyor.
  • artık galericiler hepten keyfe keder fiyatlar yazacaklar bence hiç iyi olmadı.galericilere de benzer uygulama getirilmeli.
  • sahibinden.com geri adım atacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kental

Sınırlama olmasi iyi ancak 1 tane de çok az olmuş.

Bugün şunu fark ettim. Galerilerin olması her yönden iyi oluyor. En azından muhattabınız var ve yeri yurdu belli.
    Dün ürün almak için sabah anlaştığım birisi akşama caydı. Bu bir değil iki değil. İşin sıcaklığıyla anlaşıyorlar ve akşama "Ne kadar az kar ettik, bu adam ilgilendiyse başkası da ilgilenir" diye satma istedğinden vazgeçiyorlar.
    Sınırlama olması ve miktarı iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi bacağına sıkmıştır bence.
    İnsanlar nereden işini bedavaya halledebilirse oraya yönelir.
    Sitenin hitleri azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Siz burada iyi bir şeyler olmuş derken, sahibinden sitesi bu uygulamayı, vay efendim araç piyasası düşsün, gerçek fiyatlarına dönsün diye mi yapıyor sanıyorsunuz?

Önceden 3 idi şimdi 1 oldu. Farz edin ki 1 ay içinde aracı satamadınız normal fiyatlarda. Olur mu olur yani. İkinci ilanı açınca ne olacak?

Şimdi sahibinden yönetimine sorsanız bu durumu; Fiyatları çok şişiriyorlardı, önüne gelen ilan açıyordu gibi bir gerekçeleri olur.

Demezler mi, eyy sahibinden sitesi, aynı ilanı 3 defa üst üstte açan galericilerin ilanlarını neden onaylıyorsunuz? İlanlarda bariz dolandırıcı olanları neden kontrol etmiyorsunuz? Siteniz bug dolu, neden önlemini almıyorsunuz demezler mi? Şimdi para verip aracınızı sıralamaya alacaksınız. Oradan 5-6 galerici ilan açacak, bir bakmışsınız ki 2-3 sayfaya kaymış sizin ilan. Ha deyin ki, seçeneklerden bireyseli seç, kim seçiyor ki onları?

İsterse ilk ilandan para alsınlar. Kendi kendilerini bitirecekler, kullanıcılar diğer siteleri tercih edecek artık..

Herkes aracının ederini yazsa o araba anında satar emin olun. 23,000 TL edecek aracı 27,000 TL'den 8 defa ilan açın isterseniz, yine de satamazsınız...

• Kendi ayagina sikar yakinda vazgecer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıldıktan sonra ne yazıkki iyicebozuldu. kullanmayın kullandırmayın rakiplerine yönelin baktılarki kaçışvar nasıl eski haline getirirler.
  • Yav ne yılı aylık bitane hakkınız var araba satışında ne yılı ne içiyorsan azalt bence

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Yav ne yılı aylık bitane hakkınız var araba satışında ne yılı ne içiyorsan azalt bence

Evet yalnızca 1 adet ilan verilebiliyor yılda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Öyle yapınca da cep telefonu istiyor onun da sınırı var diğer e postaya kayıtlı olduğu için

sahibinden.com ile alakası olmayan yeğen, anne, teyze, hala, amca vs gibi yakın akrabaların teleofonunu kullanabilirsin.

kafamda binlerce ışık yandı şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Gerçekten ihtiyacı olan ya da satan ilan açacak, ve onları da gidip galericiler alacak !

arkadaş anlamadığım galeriden ben almiyom , sen almiyon , o almiyo, tanıdığım kimse almıyo, formdan alana denk gelmedim ;
    Ulan arkadaş kim alıyor bu arabaları galeriden ????

Ben .Galericiler ile ilgili oluşan genel bir algı var ve yer yer doğru olabilir.Ancak mal ortada, galericiler zorla satmıyor.Millet galeriden kontrol ettirmeden araba alıyor sonra araçta hasar kaydı ya da boya falan çıkıyor vay efendim galericiler şerefsizdir.Galericiler arasında dolandırıcılar var orası doğru, ancak bu dolandırıcılığı bizim halkımız cahil olduğundan, sorgulamadan araştırmadan araç aldıklarından yapabiliyorlar.Ben hep galeriden araç aldım şimdiye kadar, en ufak bir sorunla karşılaştım mı?Hayır.Çünkü aracı kontrol ediyorum, ettiriyorum, adam gibi sorgulayıp soruşturuyorum öyle alıyorum.

Yani demem o ki, galeriden araba alınmaz mantığı yanlış.Sen gidersin arabayı beğenirsin, kontrol ettirirsin, bir yerinde galericinin dediğinin aksine birşey mi çıktı, o zaman arabayı almazsın bu kadar basit.Yaşadım bunu bende kaç defa.

Aynı düzenbazlıklar sahibinden satılık araçlarda da oluyor.Dolayısıyla burada iş alıcıda biter.Kör topal, hiçbir kontrol yaptırmadan araç alan tipler sonradan araçlarında sorun çıktığında kimseyi suçlamasın.Düzenbazlar, dolandırıcılar cirit atıyor işte ortalıkta.Satan adam sana arabayı zorla satmıyor, sen takip edeceksin paranı nereye yatırdığını ( lafım size değil genel, yanlış anlamayın :) )

Adam haklı

• Geri adım atılacağından eminim. Çünkü süre çok uzun olmuş, 1 yıl gerçekten çok fazla. İnsanlar yine bir hilesini bulur ilanını verir. O yüzden süreyi aşağı çekeceklerinden eminim.

• kötü olmuş bence tc no ile üye olunup yılda en fazla 3 araç 3 daire ile sınırlamaları lazım.meydan emlakçı ve galericilere kalır nasıl olsa sınırsız diye her gün aynı ilanı açıp üstlerde tutarlar. + kimse o parayı vermez yeni üyelik açıp evde başka birinin telefon numarası ile kayıt olurlar

bence sahibinden e en iyi rakip arabam.com reklamlarında da giydirmişlerdi bunlara "Varis çorabı satılan yerden araba alınmaz"
  • yeni mail yeni bir dost telefonu
  • Ekim ve Kasım ayında 33500e kadar inip de alıcı bulamadığım aracımla hep güncel olarak en üstte(adam galeri sonuçta) 35950lik aynı model araç ilanı vardı.
    Sonuçta o adam sattı, ben ilanı kaldırdım, lanet olsun dedim.

Nasıl satıyorlar anlamıyorum.

• Bu konu açıldığında ve 1 sayfayı geçtiğinde, sahibindene mail attım ve linki de gönderdim...

"ayağınıza sıkmadan önce tekrar düşünün" dedim...

dün beni aramışlar ancak o an telefondan uzaktım açamadım,

hoş açsam ne olacaktı ki...."bıt bıt bıt....bize mesaj attığınız için teşekkürler...."
  • Keyfekederciler azalacağı için sevindim

• falken34 kullanıcısına yanıt
    emin ol sahibinde de üçkağıtçı galericiden fazla üçkağıtçı şahıslar var. pertçileri ve pertten toplayıp hasarsız diye satanları saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Bu konu açıldığında ve 1 sayfayı geçtiğinde, sahibindene mail attım ve linki de gönderdim...

"ayağınıza sıkmadan önce tekrar düşünün" dedim...

dün beni aramışlar ancak o an telefondan uzaktım açamadım,

hoş açsam ne olacaktı ki...."bıt bıt bıt....bize mesaj attığınız için teşekkürler...."

aynen hocam...bu iş sahibindene çok kan kaybettirecek...arabam com,araba com, hürriyetoto com prim yapacak...

@klmb..insan üçkagıtşı olduktan sonra değişen bişi olmaz.ama glaericilerin adı cıkmık 9a inmez 8e

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.