Şimdi Ara

sahibinden. com yıllık ilan limiti 1adet olmuş.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
81.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Ilan satildiktan spnra yine yeni ilan acamiyor muyuz ucretsiz?

açamıyorsun hocam...yıllık 1 ilan hakkın var...
    galeri açarsan istediğin kadar ilan açabilirsin..
    hatta aynı araca 3 ilan verip görüntülenme sayısını 3e katlayabilirsin...
  • Mağaza fiyatları nedir göremedim ?

Aylık mı yoksa yıllık mı ödeniyor ?
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Oo sahibinden bitmiş o zaman vaay...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragözler.
  • Kötü olmuş normal satıcılar için Tabi acayip fiyat yazıp piyasayı yükseltenler olmayacak iyi yanı. Diğer ilanlarda var mı kısıtlama?
  • bende sahibinden dükkan kullanıcısıyım bizdede fiyatlar arttı ve ilan sayısı kısıtlandı şuan mobilde detay yazamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

bende sahibinden dükkan kullanıcısıyım bizdede fiyatlar arttı ve ilan sayısı kısıtlandı şuan mobilde detay yazamıyorum

Bizi bilgilendirirsen sevinirim hocam.
    ne gibi değişiklikler yapmışlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 27 Ocak 2015; 10:07:39 >
  • Tekel olmak böyle birşey , en az bir tane sahibinden.com a rakip bir firma çıksa bunların hiçbiri yaşanmaz .
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar galericelerde zannettiğiniz gibi sınırsız ilan veremiyor. Onlar içinde aylık 5 -15 -25 -50 paketleri var. 25 lik paketi seçen kullanıcı ayda 25 den fazla ilan veriyor. bunun gerekçesi de galericilerin sınırsız hakları olduğunda aynı arabaları bir den fazla ilana koymasını engellemekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

bende sahibinden dükkan kullanıcısıyım bizdede fiyatlar arttı ve ilan sayısı kısıtlandı şuan mobilde detay yazamıyorum

Bizi bilgilendirirsen sevinirim hocam.
    ne gibi değişiklikler yapmışlar?

Öncelikle bu dükkan linkim.Işık otomotiv
    Geçen senelerde kullandığım 4 alt kullanıcı tanımlayıp sınırsız ilan hakkı paketim 1500-1700 arası rakamlarda idi
    şuan ayda 15 ilan 220tl taahhüt imzalarsanız 180tl ye iniyorr tabi bu küçük şehirlerde büyük şehirlerde %10-20 daha fazla fiyatlar.
    Daha detaylı eski yeni fark isterseniz konuyu kirletmeden özelden yardımcı olmaya çalışırım.

• kötü olmuş ya yılda ortalama 3 ilan veriyordum neyse öderiz artık parasını napalım :)
    formudaki diğer arkadaşların dediği gibi gereksiz ilanlardan kurtuluruz artık.
  • Keşke tamamen ücretli olsa.

Araba piyasası bu boş gezenler yüzüden tavan yapmış durumda. En az 5000-6000 fark var.

59 Tl biraz çok olmuş ama zamanla araba fiyatlarının düşeceğini hepimiz göreceğiz.
  • kendı kaybeder kullanmayız ve sitenin değeri düşer... hurriyet emlak op:)
  • Herkes bir hayli sevinmiş ama artık tüm piyasa galericilerin eline kaldı ve istedikleri gibi fiyatları yönetip at koşturacaklar. Bence pek hoş olmadı.

• Baska site mi yok? Keske ilk ilan da parali olsa, dur bi bakayım keriz avlayabilecek miyim diye ilan koyanlardan kurtulur piyasa

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Gerçekten ihtiyacı olan ya da satan ilan açacak, ve onları da gidip galericiler alacak !

arkadaş anlamadığım galeriden ben almiyom , sen almiyon , o almiyo, tanıdığım kimse almıyo, formdan alana denk gelmedim ;
    Ulan arkadaş kim alıyor bu arabaları galeriden ????

Ben .Galericiler ile ilgili oluşan genel bir algı var ve yer yer doğru olabilir.Ancak mal ortada, galericiler zorla satmıyor.Millet galeriden kontrol ettirmeden araba alıyor sonra araçta hasar kaydı ya da boya falan çıkıyor vay efendim galericiler şerefsizdir.Galericiler arasında dolandırıcılar var orası doğru, ancak bu dolandırıcılığı bizim halkımız cahil olduğundan, sorgulamadan araştırmadan araç aldıklarından yapabiliyorlar.Ben hep galeriden araç aldım şimdiye kadar, en ufak bir sorunla karşılaştım mı?Hayır.Çünkü aracı kontrol ediyorum, ettiriyorum, adam gibi sorgulayıp soruşturuyorum öyle alıyorum.

Yani demem o ki, galeriden araba alınmaz mantığı yanlış.Sen gidersin arabayı beğenirsin, kontrol ettirirsin, bir yerinde galericinin dediğinin aksine birşey mi çıktı, o zaman arabayı almazsın bu kadar basit.Yaşadım bunu bende kaç defa.

Aynı düzenbazlıklar sahibinden satılık araçlarda da oluyor.Dolayısıyla burada iş alıcıda biter.Kör topal, hiçbir kontrol yaptırmadan araç alan tipler sonradan araçlarında sorun çıktığında kimseyi suçlamasın.Düzenbazlar, dolandırıcılar cirit atıyor işte ortalıkta.Satan adam sana arabayı zorla satmıyor, sen takip edeceksin paranı nereye yatırdığını ( lafım size değil genel, yanlış anlamayın :) )

Bende artık galerilere sıcak bakmaya başladım. İnceleyip alacağız. Sahibinden ilanlar daha çok sahte bence....

• Bu konudan habersiz dün akşam bir ilan hazırladım, fotoğraf ne çekmemiştim yarın sabah tekrar veririm diye ilan onaylanıp yayına girmeden sildim, ilanı bir kişi dahi görmemiş oldu ama ilan hakkını kullanmış oldum, bu ne saçma bir iştir anlamadım.

sahibinden.com galericilerin sitesi olmuş
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Yeni ilan girilmeden sadece güncelleme yoluyla uzun süre ilan açık kalabiliyor. 2014 ocak ayından ilanlar görüyorum bazen.
  • şu siteye itibar gösteren varmı la hala..

• Bir nevi iyi bir nevi kötü.
    3 hak iyiydi bence.
    Tamam belki piyasayı sisiren insanlar dökülecek ama,
    Ben aracimi satmak istiyorum gerçekten şimdi bir ilandan sonra istenen ücret çok yüksek.
    Daha cuzzi bir miktar olmalı idi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.