Şimdi Ara

sahibinden. com yıllık ilan limiti 1adet olmuş.. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
81.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az anca bu yılki 2. ilanımı vermeye kalkarken öğrendim ben de, yıllık 1 araç kotası olduğunu.

Önce kızdım; ama sonra epey sevindim.

Bu sayede insanlar 1 ayda arabalarını satabilmek için fiyat düşürmek zorunda kalacaklar ve arabalar az da olsa gerçek fiyatlarına yaklaşacak ve "keyfe kederciler" azalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 18 Ağustos 2016; 13:26:07 >
  • bunun bir çözümü yok mudur çok fazla para istiyorlar
  • cetinov C kullanıcısına yanıt
    Farkli tel.ile üyelik acicaksin paso yada degerinde koyucaksin satilcak hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretsiz ilanin tamamen kalkmasi lazim millet sacma sapan fiyatlar cekip piyasayi ucuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Bir galerici olarak piyasada ki iyi temiz araclari zaten biz topluyoruz, siz galericiden alinmaz mantigiyla sahibinden araclarla kazik yemeye devam edin kendinizi cok akilli sanip. Gidip bagcilardaki gaziosmanpasadaki galericilerden arac alirsaniz dolandirilirsinizda kazikta yersiniz. Dogru duzgun galericilerin hicbiri bu ise kalkismaz

Hadi ordan, temiz arabanın galeride ne işi var? Çoğu ilana bile konmadan eşe dosta satılıyor zaten. Evet akıllı bir adam galeriden araç almaz açık ve net.

helal hakkaten helal. kısa ve öz
  • http://hizliresim.com/DBdpXZ

• Şahibinden.comun sistemini çözdüm istegdm zaman ilan güncellemesi ve yenilemesi yapabiliyorum bunu buraya yazarım ama site buna engel bulabilir oyuzden yazmicam arkadaşlar ugrasirsaniz ilaniniz tekrar koyabilirsiniz.
    Not:Bazı arkadaşlar soruyor nasıl ilan koyabiliriz diye ,4-5 ay önce yapılan güncelleme ile sistem açığı maalesef kapatılmış durumda suan olmuyor arkadaşlar bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 30 Mayıs 2018; 7:25:38 >
  • Yorumların bir çoğunu okudum iyi olmuş diyende var kötü olmuş diyeni de var objektif olmak gerekirse, öncelikle iyi olmuş diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum senin arabanın piyasası 40bin lira koydun ilanı kısmet satılmadı 1 ayda, sen para verip 40bin e devam mı edeceksin ilan vermeye yoksa ilan sürenin bitimine doğru 37 - 38bine mi indireceksin arabanı? Ben söyleyim para verip devam edicen, 2-3 bin zararına vermeyeceğine göre? Bu kez sen diyorsun ki keyfe kederciler ilan vermeyecek evet vermeyecek ama senin araban 37ye düşsün de düşeş alalım diyenlere yem olacaksın yani piyasasından aşağıya vermeye zorlayacak seni ya da her ay tıkır tıkır sahibinden.com seni söğüşleyecek çünkü beklenti piyasa altında araba bulma çabası daha da artacak.. Bence bir nevi açık indirim sitesi olacak site.. Kötü olmuş diyen arkadaşlara da tabi şunu söylemek isterim aynı örnek senin araban diyelim 40bin piyasası tuttun sen 40-41 liralık arabana 46.500 yazarsan kirlilikten başka hiçbir işe yaramaz boşa yer kaplarsın orada herşeyin bir bedeli var kardeşim, bakıyorum arabanın sıfırı 69bin lira 2017 model, adam yazmış 2015 modele 67bin sırf bu kişiler yüzünden site bu hale de geldi diyebilirim.. Her halükarda toparlamak gerekirse kimse için iyi olmadı arkadaşlar düzgün satıcı fiyat kırmak zorunda kalacak piyasa aşağısına ancak satabilecek ya da sahibinden e tıkır tıkır her ay söğüşlenecek, keyfe kederciler de her zaman beklediğinden daha fazla bu kez 1 yıl kadar beklemek zorunda kalacaklar :)))

• 2 ay önce aracımızı arabam.com sayesinde sattık sahibinden e ilgi azalıyor gibi ya da sahibinden çöplük olduğu için ciddi alıcılar arabam.com da takılıyor

• Siteye araba ilanı verdim 2 ay önce. 3 kişi aradı.

Aracı acil satmam gerekti dün mecburen ücretli ilan koydum bu sabah sattım. Doping falan bişeyler uygulandıydı sanırım ilanı devamöı üstte tuttuğundan böyle satıldı. 24 saat olmadan 10dan fazla alıcı aradı. Araba da 2004 megane öyle lüks bi araç da değil. 30250ye verdim. Satılmaz falan diye 3 aylık paket aldıydım bi de 60 töye keşke 30 günlük alaydım. Ama yapacak bişey yok. Yine de mutluyum.

• Şu an 99 lira. Afedersiniz ama çüşşşş!...

• İnşallah ücretsiz ilan hakkı kalkar ilan fiyatıda 200 lira falan olurda keyfe keder yazanlardan 5 liralık malına 10 lira isteyip 20 defa ilan veren şer.... dang... adamlardan kurtuluruz.
  • Vatandası galericilere muhtac brakmayız satılık arabalarınızı getirinhttp://www.geliyo.com/ da sahibinden satılık araba, motor ilanlarınızı Ücretsiz ana sayfadan yayınlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventturksoy -- 25 Şubat 2017; 16:28:25 >
  • kabede ramazan ayında teravi namazı çok uzun sürdüğü için ayrı bir hocayla cemaat yapıp teraviyi hızlıca kılan bir millet düşünün
    onuda geçtim telekom kartlarını kaset bantı ile kopyalayan aynı kartı tekrar tekrar kullanan bir millet düşünün

bu millet bu soruna da elbet bir çare bulur

biz formülcü milletiz her dayatmaya mutlaka bir formül buluruz bu sorunda aşılır ben sahibinden com'a üzülüyorum yazık bir dünya uğraşmışlar kota filan
    ben bile şimdiden ayrı mail adresleri ve eşten dosttan bulduğum farklı telefon numaraları ile ilan vermeye başladım
    kimileri üyelik iptali yapıyor 1 ay bekleyip aynı no ile yeniden üye oluyor o üyelik dolunca iptal ediyor bu sefer başka mail adresi alıyor başka numara ile yeniden ilan koyuyor o üyelikte dolunca önceden iptal ettiği mail adresiyle yeniden üye oluyor aynı telefon numarasıyla hemde böyle çeşit çeşit yöntemler şimdiden bulunmuş
    gerekirse heklerler yine çözüm bulurlar

arabayı almak için bile noter parasının hesabının yapıldığı bir memlekette ilan için 59 TL vermek akıl karımı sizce
    10 TL olur 15 Tl olur 59 TL ne resmen vicdansızlık

he boş boş ilan koyanda yokmu var tabi adamın biri arkadaşının resmini koymuş satılık arkadaş diye ilan vermiş kendi gözlerimle gördüm :))
    hatta eski telsimde arandıkça kazan uygulaması vardı 20 binlik arabaya 15 bin yazıp saatlerce kendini aratıp kontör kazananlarıda gördüm bak mesela buda bir formül telsim bu işi çakınca arandıkça kazan uygulamasını kaldırmıştı :))

yani sözün özü bu iş hiç iyi olmadı bizlerde bu işe bir formül bulmalıyız arkadaşlar

• anlamadığınız şey şu galericiler sahibinden.com üzerinden satış yapabilmek için kurumsal üye oluyorlar her reklamları için cüzzi bir ücret ödüyorlar. bizim gibi 2. ilana 59tl üçüncü ilana 250tl 4. ilana 500 tl gibi bir fiyat değil bu yıllık 1000tl ödeyip istediği kadar araç reklamı veriyorlar. bu da onların piyasayı yükseltmesi için bir şans oluyor aynı arabayı 3-4hatta 5 kere farklı başlıklarda ilan olarak verebiliyorlar. aslında 750bin tl olan bir araca 900bin tl yazıyorlar onu gören bizim giblerde benim aracım galericinininkinden daha iyi galeriden kimse almaz yine bizden alırlar diyerek 950-980 gibi fiyatlar yazıyorlar. galerici sahibinden üzerinden araba satamıyor ama çok güzel fiyat yükseltip piyasayı şişiriyorlar olay bu.

• Mustafa çevik 05438863695 sahibinden comda dolandırıcıdır itimat etmeyin inanmayın Erzincan gibi uzak yerlerden ilan vermekte gizem çelik ismini kullanmakta

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.