http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-215-bg-karadeniz-firtinasi-124290197/detay ilan açıklamasındaki forumdaşı bulunuz
quote:Orijinalden alıntı: SAİM. therummer cidden forumdan mı hocam? ben "230 u gördüm bassam giderd"'yi okuyunca dedim bu bizim forumdan
quote:Orijinalden alıntı: FTHBRK28quote:Orijinalden alıntı: SAİM. therummer cidden forumdan mı hocam? ben "230 u gördüm bassam giderd"'yi okuyunca dedim bu bizim forumdan Alıntıları Göster Bizim forumda herkes acayip yemin ederim.
quote:Orijinalden alıntı: Gopluumit Birisi daha fazla gider diyor.. Birisi 4. vitese çaat diye atar falan Hocam ben o yazıyı görünce dedim zaten bizden diye
quote:Orijinalden alıntı: FTHBRK28quote:Orijinalden alıntı: Gopluumit Birisi daha fazla gider diyor.. Birisi 4. vitese çaat diye atar falan Hocam ben o yazıyı görünce dedim zaten bizden diye Alıntıları Göster Millet 1.6 TDI ile 230 görüyor, adam bununla görmüş çok mu ?
quote:Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga Millet 1.6 TDI ile 230 görüyor, adam bununla görmüş çok mu ? Önemli olan 230u görmek değil,önemli olan 230 a gelip bassa gideri olması
quote:Orijinalden alıntı: yirthanGüzelde 230+ km Geçen 250 gördüm speed limit yazdı daha giderdi ama bıraktım
quote:Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga Millet 1.6 TDI ile 230 görüyor, adam bununla görmüş çok mu ? Bu güzeldi gerçekten.