Bildirim
sahibinden get acil
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acil up -
ürünü incele hasar vermişmi olumsuz durum varsa desteğe mesaj at.. -
destek nasıl anlayacak peki ürünün arızasız teslim edildiğini ama içeriğinin boşaltılıp parçaları çıkarıldıysa alan kişi tarafından ve sonra öyle iade edip bana zaten böyle geldi derse nasıl çıkılcak bu işin içinden o yüzden get 'e bir türlü güvenemiyorum -
Malesef şu an herşey alıcının lehinde... Ürünü gönderirken paketlerken falan resmini çekeceksin ve kargo görevlisine sağlamlığını onaylatacaksın yoksa alıcı şeyinin keyfine göre iade ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mustyzk
destek nasıl anlayacak peki ürünün arızasız teslim edildiğini ama içeriğinin boşaltılıp parçaları çıkarıldıysa alan kişi tarafından ve sonra öyle iade edip bana zaten böyle geldi derse nasıl çıkılcak bu işin içinden o yüzden get 'e bir türlü güvenemiyorum
alıp satmadım ama bu site 3 kağtıçı dolu sitede buna göz yumuyor önemli olan komisyonu en ufak sorunda yasal yollara başvurun diyor adam dolandırıcı diyon üyeliğini bile ipatl dondurma gibi şeyler yapmıyolar... -
yanlış anladınız alıcı ürünü kargoya vermedi sadece vermiş gibi yaptı kargo bilgilerinede benim ona ürünü kargoladigim takip numarasini girmiş uyanık bedava sahip olacak sahibinden e söyledim cevap alıcı irtibata geçilerek kargo bilgileri alınmıştır baktım yine aynı takip numarası sahibinden de göz yumuyor resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X