Şimdi Ara

Sahibinden satılık HTC ONE MAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 Gb ram
    16 gb dahili hafıza
    16 mp kamera
    5.9 inç ekran boyutu
    Gümüş rengi
    Parmak izi okuyucu

İlk sahibiyim ve kılıf,ekran koruyucusu olmadan kullanmama rağmen titizlikle muhafaza edip kullandığım için hiçbir çizik darbe vs.yoktur.
    Servise hiç gitmemiştir ve hali hazırda 10-11 aya yakın garantisi devam etmektedir.
    FİYATI:1300 TL.
    Takas düşünmüyorum.
    Ciddi alıcılar mesaj yada yorumla iletişime geçebilirler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• htc one max ın kamerası 4mp ultrapixeldir.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    İphone'da 8 mp ama 8den fazla çekiyor.Bu telefonun 4 mp çekmesi mümkün mü? İlanı baltalamaya yanlış bilgi vermiş gibi göstermeye gerek yok diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfysndnz

İphone'da 8 mp ama 8den fazla çekiyor.Bu telefonun 4 mp çekmesi mümkün mü? İlanı baltalamaya yanlış bilgi vermiş gibi göstermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Şakamı yapıyorsunuz

tam 3 adet htc one max kullandım sattım ben,

4mp olan kameraya 16mp yazmak doğruda o kameranın 16 değil 4mp olduğunu söylemek mi ilan baltalamak....

HTC One Max 5,9inç dev ekranından 1920x1080p Full HD çözünürlük sunuyor ve ... 4MP Ultrapixel kameraya sahip bu telefon.... diye devam ediyor,

4mp ama iyi çekiyor derseniz eyvallah ama 4mp değil 16 mp derseniz kusura bakmayın o kadar büyük değil,

ayrıca bu forumdaki insanların %99 u zaten htc one max ın kamerasının 4 ultrapixel olduğunu bilir,

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Eğer iyi niyetli uyarı mahiyetinde birisi olsaydınız özel mesajla bu durumu bildirirdiniz? Niyetiniz demek ki apaçık farklı.

Benim ilanıma giren kişi zaten özelliğini biliyordur ki giriyordur.Ayriyeten 4 MP çekmediği ortadadır.Eğer siz şahsın adına mutlu olacaksan ben oraya 1 mp'de yazarım sorun yok.Ondan boşuna amacım bilgilendirmek vs vs deme.

• subjektif bir konu değil ki bu. 4 mp çekmediği ortadadır diye bir argüman sunman çok saçma. senin ilanına giren kişi zaten biliyorsa hiç yazmayın o zaman. 4mp ise 4 mp dir. bana göre niyeti farklı olan kişi sizsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeze-bee

subjektif bir konu değil ki bu. 4 mp çekmediği ortadadır diye bir argüman sunman çok saçma. senin ilanına giren kişi zaten biliyorsa hiç yazmayın o zaman. 4mp ise 4 mp dir. bana göre niyeti farklı olan kişi sizsiniz.

4 mp değil kamera.4 ULTRAmegapiksel.Bunun diğer telefonlarda ki muadili nedir diye normal araştırma yapmak mümkün.Bu sayede ULTRA ibaresinin ne kadar yükselttiğini anlayabiliriz.Bunu anlamak için 16 mplik normal telefonla bir foto çekmek,bir de bu telefonla çekmek aynı şartlar altında.Sonrasında ayrıntılarına girilir çözünürlük ve görüntünün boyutuna bakılır.Bunu bire bir yaptım ve aynı çıktı.Buraya 4 mp zaten yazılmaz.Kamerası 4mp değil.4 ULTRAmegapiksel yazılabilir ama insanlar ultrapikselle ne kadar yüksek çektiğini kestiremeyebilir.Bunu yaptığım yönteme dayanarak yazıyorum.Ayrıca siz neye göre suçlayıcı ithamda bulunup beni suçlayabiliyorsun?Niyetim niye farklı olsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK APPLE WATCH 8 45mm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ustam son fiyatin nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.