Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sahibinden sıfırdan farksız Türkçe PS3 Last of Us 55 TL Satın Al 4 Ağustos 2016 20:44 1 1 Sahibinden sıfırdan farksız Türkçe PS3 Last of Us 55 TL Oyunu bitirdim,bi köşede duracağına satmak istiyorum. Kutulu , kitapçıklı , cd si temiz çiziksiz , sıfırdan tek farkı jelatininin olmayışı. Oyunu Türkçe altyazılı olarak oynayabilirsiniz . Takas düşünmüyorum . Oyun SADECE ELDEN teslim edilecektir , kargo teklif etmeyiniz . Herhangi bir metrobüs durağında oyun teslim edilebilir .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 55 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sahibinden sıfırdan farksız Türkçe PS3 Last of Us 55 TL SATILIK 500 GB Superslim PS3 + GTA 5 - 525 TL Sorunsuz Sahibinden Satılık Laptop Toshiba Satellite P200D-12O - 325 TL Sorunsuz Sahibinden Satılık Toshiba Satellite P200D-12O - 325 TL
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sahibinden sıfırdan farksız Türkçe PS3 Last of Us 55 TL SATILIK 500 GB Superslim PS3 + GTA 5 - 525 TL Sorunsuz Sahibinden Satılık Laptop Toshiba Satellite P200D-12O - 325 TL Sorunsuz Sahibinden Satılık Toshiba Satellite P200D-12O - 325 TL