Şimdi Ara

SAHİBİNDEN SİTESİNDEKİ ARAÇ SAHİBİ TARAFINDAN DOLANDIRILDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2.el satışı geç, diger tüm alanlarda da aşk, evlilik, arkadaşlık, vs coğu kişi güvenilmezdir. 100'de 1 kişi ancak güvenilirdir. Araç bakarken bu gerçekleri hesaba katmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğu batı değil de, taşra yerlerde kullanılan araçların içinin dışının tertemiz olmasını beklemeyin hocam, bu ülke öyle yolları filan düzgün düzgün ülke değil çoğu küçük ilin normal yolları bile mıcır vs yoldur. buralarda kullanılan araçlarda taş izi vs olması çok olağan. ha istanbul gibi yoğun trafikli yerlerde kullanılan araçların da durumu bellidir. Bence araba almak için en güzel yer Ankara'dır. Kendi memleketim polatlı hariç
  • Adam gerçekten bilmiyordur bu kadar basit noktalara takılırsanız saçma sapan bir araç alırsınız keşke takılmasaydım dersiniz. Araç gördüğüm kadarı ile muadillerine göre fiyatı uygun,hasar dediğiniz şeyler önemsiz noktalar vs vs işte.
  • Şehirdışındaki arabaya bakarken http://www.gezenadam.com.tr/ kullanın.

İzmirdeyim burada araba kıtlığı var, olan da bir tek kendisinde varmış gibi pahalı.

Öyle olunca mecbur şehirdışındaki arabaya bakıyorum.

haziranda anneme alacağım araba için telefonda konuşuyoruz, boya değişen yok, araba tertemiz sıkıntısız, gezenadamla ekspertiz yaptırıyoruz, klima kayışı kopmak üzere, sol ayna kırık bantlanmış, 2tane lokal var(yaşı gereği zaten boyasız beklemiyordum). lastikler bitik.

Çok önemli detaylar değildi. ama niye söylemiyorsun diyorum ne olacak ayna çalışıyor işte diyor. Böyle gerzekler var. gidince mecbur alacağımızı düşünüyorlar. Eli boş dönmeyeceğini düşündüğü için böyle çakallıklar yapıyorlar. Daha büyük sorunlar olsa idi almayacaktım ancak düzeltilebilir çözümleri uğraştırıcı şeyler olmadığı için anlaşıp aldım.

Ancak geçende bir arkadaşım uzaktaki araca gezenadam ile ekspertiz yaptırdı. Sahibi bize istediğimiz bir sürü foto filan atmıştı yine de bir sürü ekstra kusur çıktı. üst kapak contası yanıkmış(conta testine göre), ekstra 2 değişen ve 2 sök tak çıktı. böyle olunca boşuna izin al otobüs uçak al arabayı al gel yapmadık. Allahından bul dedik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 21 Kasım 2019; 14:29:27 >

• istepne değil stepnedir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

"Stepne" kullanılınca ne oluyor o kısmı anlayamadım? Araçta çizik filan olması da gayet doğal, bunları abartmamak lazım. Çekiçleme işlemi de boya değil, söylese iyi olurmuş tabi . SAtıcının tek kusuru bu olmuş. Onun dışında yol parası vermesi haksızlık olurdu.
    stepnenin kullanılması birşey olmuyor ama satıcı satarken kullanılmadı diye söyleyince yalan olmuş oluyor olay bu.
  • bugün aracımı sattım, alırken ekspertiz yaptırmıştım, 1 boya 1 değişen vardı. ona istinaden sattığım arkadaşa aynı bilgiyi verdim. bugün tekrar ekspertiz yaptırdık, 2 boya çıktı, üstelik bilmediğm boyalı kapı nın boyalı olduğunu anlamamak imkansız dedi eksper.
    durumu görünce arkadaşa ekspertiz ücretini ben verebilriim aracı da almayabilirsin haklısın kardeşim dedim, motor mekanik çok iyi çıkınca o hatayı görmemezlikten geldi. eksperi de kendisi ödedi. ikimiz de mutlu ayrıldık. şimdi araç arıyorum inşallah bana da düzgün birisi denk gelir.
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah gönlünüze göre temiz bir araç size nasip etsin. Duyarlı ve insani bir davranışta bulunmuşsunuz.
    Üç kuruş para için olmadık yalan dolan yapan insanlar uzak olsun sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yer_cekimi kullanıcısına yanıt
    İzmirliydi.
  • Neyi istetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stepne kullanılmış bir tampon 2 yerde çizik var diye aracı almaktan vazgeçtiyseniz kaporayı aldığınıza şükredin bence.
  • Gidicektin ekspertize araba dediğin gibi çıkmadı dicektin olmaz dicektin eksper parası da ona girecekti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.