< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
H Hayata İnat demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Araç açıklamalarında stepne (istetme, sistepne vs vs ) kullanılmamıştır diyenler neyin kafasında diye düşünüyordum, demek ki sizin gibi alıcılar varmış. Neyse istetmenin kullanılmış olması sizi büyük bir dolandırıcı şebekesinden kurtarmış. Verilmiş sadakanız varmış. |
stepne'si kullanılmış diye almaktan vazgeçiyorsan sen araba alma kardeş.
|
Ya arkadaş pc kullanıp, şu foruma gelmeyi biliyorsunuz da stepne yazmayı bilmiyorsunuz ya, valla şaka gibi, istetme nedir ya ? hoş onu bile doğru yazamamış olmakta büyük başarı, önce istetme sonra isterme.
![]() |
2. El araç bakarken sıfıra yakın olsun aman çiziği olmasın aman tamponuna kelebek konmamış olsun diyenler size çok iyi oluyor.
Motor şase düzgünse göze aşırı batmayan bir şey yok ise boya/değişen/çizik çok normal. Şimdi sıfır şahin çıksa 65 den satılır, bu devirde 65e 2. el araba alıyorsunuz al gitsin kurcalama. |
İlanı şikayet edin
|
Benim de en ayar olduğum şey, stepne lastiği kullanılmadı.. Kendi aracımda 2-3 defa kullandım mecbur kaldım. Şimdi benim arabam pert kayıtlı mi oldu ne oldu anlamadım.
![]() Olay için de söylemem gereken şey ucuz etin yahnisi yavan olur. |
fiyatıda ucuzmuş ,ne bekliyordunuzki sıfır arabamı
![]() |
İl dışından araç almam istediğim araç yaşadığım şehirde satışa çıkana kadar beklerim.
|
"Stepne" kullanılınca ne oluyor o kısmı anlayamadım? Araçta çizik filan olması da gayet doğal, bunları abartmamak lazım. Çekiçleme işlemi de boya değil, söylese iyi olurmuş tabi . SAtıcının tek kusuru bu olmuş. Onun dışında yol parası vermesi haksızlık olurdu.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|