Örneğin arabamcom, daha mantıklı fiyatların, alsatçı değil gerçek satıcıların kullandığı bir yer mi; yoksa aynı mokun laciverti mi? Mesela ölücülerden kaçmak için sarı site yerine sadece buraya ilan koyan var mı? arabamcom dışında kullanılacak başka güzel alternatifler var mı, özellikle gerçek alıcı ve satıcıların baktığı, piyasa manipulasyoncularının dolaşmadığı? |
Sarı site hariç araç satış siteleri
-
-
Böyle bir site var ama alım satım için değil yeni çıkan modeller vede satışta olanların donanım vede fiyat listesini görmek için güzel bir sitedir.
-
letgo var, düşük bütçe araçları alınıp satılabiliyor gördüğüm kadarıyla, ama sarı site bu işin piri elbet
-
Sorun siteden kaynaklanmıyor vatandaştan kaynaklanıyor. Son bir senede bir çılgınlık yarışına girdi millet. Herkes birbirine baka baka fiyat yükseltti. Hem konutta hem evde. Eskiden bu siteye girip bir aracın ortalama piyasasını öğrenebiliyorduk. Şimdi fiyatlar hiçbirşey ifade etmiyor. Neredeyse Türkiyede satışa kapalı 2 yaşında mazda 3'u bile sıfır fiyatına koymuşlar. Satamiyorlar ama öylece duruyorlar, belki biri oltaya gelir diye. -
Sarı sitede satamayan veya ilan hakkı dolan diğer sitelere yöneliyor.
Sarı sitede satamadıysa eğer diğer siteye koyarken indirim yapabilir.
-
boşa vakit kaybı bugune kadar birçok araç sattım ,arabam.com da arayan bile olmuyor.
Malesef ne kadar şiakyet etsekde sahibinden com en iyisi.
-
Sarı sitede 1 aylık ilan süresi dolup da satılmayan araçlar diğer sitelere düşer. -
facebook marketplace
-
hiç biri sahibinden kadar etkili değil arayüzü çok iyi ev mi arıyorsun yedek parcami ne istiyorsanız sitede mevcut araba ve arabam dan sonra sahibinden çıktı ama iki site geriledi sahibinden yürüdü bu günlere arabam biraz iyi -
Sarı site dışında işe yarar tek site arabam.com -
Facebook gruplarında da düşük ve orta segment araç satışları gerçekleşebiliyor.
Diğer araç satış web sitelerine fazla giriş olduğunu sanmıyorum bedava ilan vermek için hesap açarlar en fazla. -
Sarı sitede binlerce ilan içinde kaybolma riskine karşı ben arabam.com`a koyuyorum ilanlarımı genelde.. Gelen görüntülenme daha az tabii ama en azından arayanlar gerçekten araba arayan insanlar oluyor. Sarı sitede başka bişey gezerken arabaya gelip saçma sapan sorularla arayan bi ton insanla uğraşmaktan sıkıldım. Gerçekten alma niyeti ile arayanlar olarak bakıyorum o nedenle. sürekli reklamları da yayınlanıyor, eskisi kadar az değil görüntülemeleri...
-
rakibinden.com
Tarcanlar girişimi ücretsiz ilan ve ücretsiz doping mevcut.
-
Eğer düşük modelli araç alacaksanız facebook grupları hem kullanıcı yorumlarını görmek, aracı tanımak, hem de iyi fiyattan araba düşürmek konusunda iyidir. Hatta buralarda galericiler dolanmaz o yüzden temiz araba bulmak nispeten daha kolaydır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X