Şimdi Ara

sahibinden temiz 2004 polo SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar aracı arkadaşımdan aldım 3 senedir ondaydı bildiğimiz ve kullandığımız mazisi sıkıntısız bir araçtır.
    tek sıkıntısı artık bize ufak geliyor bu yüzden aynı modelde aynı değerde sedan araç ile takas düşünüyorum.
    aracımın tavanında lokal boya olmasından dolayı güneş yanığı mevcuttur. Başka hiçbir yerinde boya yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan06 -- 4 Eylül 2014; 22:50:55 >

• yarkan06 Y kullanıcısına yanıt
    20 olur dersen görüşelim
  • ilan gunceldir son fiyat 22000 dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param olsa su arabayı alırdım.Wolkswagen ayrı bi kalite.

• Bu arac temiz duruyor ama neden satilmadi inşallah en kisa surede satilir.

• Sağolun arkadaşlar güzel temennileriniz için . Bende anlamadim niye satilmadi. Şunu anlıyorum piyasada ciddi alıcı fazla değil. Aracın tavanindaki lokal boyaya takılıyor arkadaşlar lakin başka hiçbir parçasında boya kaza olmadığını gözönünde bulundurmuyorlar. Neyse hayırlısı vardır elbet bir kısmeti ;)

• Aracın tavanda boyası varsa fiyat direk dip yapıyor ve satılmasındaki sıkıntıdan dolayı 2. el alıcılar uzak bakıyor... Keşke yukarda 20 veren arkadaşa verseydiniz derim ben kaldıki dahada aşağı fiyata satamazsınız düşüncesndeyim tavan boyanmış diyorsunuz eşya düştü deseniz kimse inanmıyor illaki ters yattı gözüyle bakılıyor
  • Söylediklerinize katılmamakla birlikte anlayışla karşılıyorum. Lakin aracımın tavanına bir şey düştüğünü ispatlayabiliyorum şöyle ki; Arabanın direklerinde ne bir oynama ne de bir düzeltme var ve tavanın tamamı değil SADECE bir kısmı boyalı. Aracın tavanının üzerine düşüp tekrardan 4 teker üzerine düşebileceğini düşünen arkadaşlar varsa hayal güçlerine sağlık ne diyeyim :) Ayrıca 20 bine vereceğime binerim ki o fiyattan daha fazlasını verdiler vermedim diye kendimi teselli etmek istemiyorum. Uzun lafın kısası aracımın değerini, ne kadar edeceğini az çok biliyorum ve de alıcısını bulana kadar da beklemeye devam edeceğim ;)undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan06 -- 2 Eylül 2014; 20:00:19 >
  • merhaba arkadaşlar aracımı bugün itibariyle 21.750 ye satmış bulunmaktayım. Tavanından başka yerinde boya çıkmadı aracımın, ayrıca orjinali 75 bg olan motor 72.3 bg olarak ölçüldü. Bunu buraya yazma sebebime gelince aramızda bazı arkadaşların piyasadan haberi yok 2 sene öncesinde kalmışlar, burada bizleri yanlış bilgilendiriyorlar. 20 bine satamazsın dedikleri aracı ben bu fiyata sattım gerisini siz düşünün. Tamam piyasayı yükselten fırsatçılar var bu hepimizin malumu lakin araçların değerinin de yükseldiğini gözardı etmemek lazım. Bu beni etkilemeyecek mi tabi ki etkileyecek çünkü artık bende araç arayacağım ama kimsenin malını kötüleyip ölücülük yapmayacağım bundan eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.