Şimdi Ara

Sahibindende satılan telefonlar neden daha ucuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi sorumu sormak istiyorum ben xiaomi mi 9t pro modelini almak istiyorum . Alışveriş sitelerinde 3500 civarı olurken sahibindende satan birçok kişi 2500 e 128 gb modellerini satıyolar bunların garantisi yok diye biliyorum.Neyse bu sahibindende satılan telefonlar demo gibi bişey flnmı bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız çok makbule geçer . İyi günler iyi forumlar ..

• Onların hepsi ithalatçı garantili.Yurtdışından kayıtsız getirilen cihazlar hep,kayıt ücreti yüksek olduğu için ımeı çakıp geçiyolar,o yüzden fiyat daha uygun oluyor.
  • kayıtsızmı yani onlar yasakmı kullanıması vs diğerinden ne farkı var
  • Elinde patlama ihtimali olduğu için ucuz paran çok sa alırsın kullanırsın sorun çıkarsa atarsın yenisini alırsın paran azdır değerlidir o zaman bildiğin mağazadan alırsın sorun yaşamazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senjuee kullanıcısına yanıt
    Yasak diye birşey yok yıllardır bu olay böyle zaten,eskiden yine kayıt yapılabiliyordu çünkü fiyatlar şimdiki gibi 1000-1500tl değildi,şimdi artık 100-150tl'ye imei atılabiliyoken kimse uğraşmaz artık kayıtla falan,getiren kişi satarken kayıt işlemini ya alıcıya bırakıyor ya da imei çakıp satıyor,haliyle fiyatta resmi satış fiyatının altında oluyor.Tabi bu imei'de klon olduğu için her zaman için kopyalanma ihtimali var o da artık şansa kalmış
  • Hocam sadece imei resmi değil geri kalan aynı bence bir problem olmaz zaten tek hatta imei atılıyor bunun önüne geçmeleri imkansz istersen imei konusuna bak en kötü yazılımla tekrar atılır bir problem olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.