Şimdi Ara

Sahibindende yine dolandırıcı!! Ayni dolandirici !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yine ayni namussuz. Yine ayni ilanlar. Sahibindene sikayet edin. Bu herif actikca ben ifsa edecm. Duyarlilik gösterelim. Arayin ve islem yapilmasini talep edin lutfen

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-air-11.6-i5-1.4ghz-2014-kutusunda-garantili-full-358505568/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• İsmi ne hocam söyleseniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uyelikler eski hep. Bu adam bir sekilde bunlari ele geciriyor ve ilan veriyor. Arayin deneyin istereniz. Ben daha once elden aldiracam dedim ikinci aradigimda acmadi gavat.
  • Bu durum ile ilgili bir kaç konu daha actim. Orda onceki acilan ilanlarin resimleri bilgileri mevcut
  • Şahıs uçuruldu..Takipte kalıp her ilan açtığında üşenmeden şikayet ediniz...
  • aynı kişi ile bi şekilde bende karşılaştım. elden alıcam dediğinizde kem küm ürün satıldı, gibi yuvarlak şeyler söylüyor.
  • Bu dolandırıcıları bende çok defa şikayet ettim ve hemen yayından kaldırdılar. Telefon bazında bloklayın ve üyeliklerini kapatın dedim. Baktım bir kaç gün sonra başka ilden eski tarihli üyelik ile başka tel no ile yine satış açmışlar yine şikayet edip kapattırdım. Özellikle ürünleri almak isteyenlerin hemen gidip alamayacağı yerleri seçiyorlar. Çanakkalenin bir ilçesi Balıkesirin bir ilçesi Kastamonunun bir ilçesi gibi. Aman sakın kimse para göndermesin dikkatli olmakta fayda var.
    Ürünler yüksek kalitede fiyatlarıda çok ucuz gösterip kaparo veya havale etmenizi bekliyorlar sonra ortadan kayboluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.