Şimdi Ara

sahibindendeki ölücüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4250 liraya laptop ilanı verdim bu sabah bi kadın yazmış mesajı tam olarak şu: "Selam3500?". Ben de cevap olarak "Sitede 3500 liraya ilanlar varken gelip bu ilana 3500 teklif etmenizin amacı nedir?" yazdım, şimdi bakıyorum beni engellemiş.
    "205 50 16 sava 1 ay takili kaldi sadece 2017 12 ay 17 jantta geçtiğimiz icin takas düşünumusunuz" bu da gelen başka bir mesaj, mesaj pek anlaşılmıyor ama sanırım lastik ile takas teklif ediyor, başında yazan rakamlar ve jant kelimesinden bu sonuca vardım :)

• Elimde Orjinal kutulu kotabukiya avengers serisi ve yanında Ekstradan diamond select toystan falcon figürü var Kutulu herife 200 tl indirim yaptım beğenmedi 1800 tl te düşse olmazmı demiş bende olmaz dedim aradan geçen 4 aydan sonra yine mesaj atmış duruyormu diye duruyor dedim yap bie indirim alayım dedi birşey yazmadım beklesin dursun mesajımı insanlar çok yüzsüz çok inadına sitedeki fiyatını 2300 den 2600 a yükselttim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyinsizler ya.
  • Hayır de geç niye drama yapıyorsun karrıı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Mayıs 2020; 18:42:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Hayır de geç niye drama yapıyorsun karrıı gibi
    geldi bi tanesi
  • ölücülük donanımhaber kültürüdür yanlış olmasın

• Sahibindende laptop arıyorum ölücülük yapmayı sevmediğimden hiçbir ilana teklif veremeden çıkıyorum geri. Adam milattan kalma laptobuna 1000 tl yazmış açıklamaya da fiyat sondur abuk subuk tekliflerle gelmeyiniz tarzı şeyler yazıyor. Bende intel i5 3. nesil pc var ikinci el fiyatlarından hiç haberim yok satsam 1000tl ye satabilirim diye düşünüyordum millet i3 ilk nesil işlemcili pcleri 1000 tl den aşağıya koymuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAHİBİNDEN DOLANDIRICILIĞI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Sahibindende laptop arıyorum ölücülük yapmayı sevmediğimden hiçbir ilana teklif veremeden çıkıyorum geri. Adam milattan kalma laptobuna 1000 tl yazmış açıklamaya da fiyat sondur abuk subuk tekliflerle gelmeyiniz tarzı şeyler yazıyor. Bende intel i5 3. nesil pc var ikinci el fiyatlarından hiç haberim yok satsam 1000tl ye satabilirim diye düşünüyordum millet i3 ilk nesil işlemcili pcleri 1000 tl den aşağıya koymuyor.
    haklısınız hocam millet birbirinden gaza gelerek fiyatları yükselttikçe yükseltmiş. birisi yüksek fiyattan ilan verince öbürleri de demek ki piyasası bu diyerek fiyatı yüksek tutuyor.
    laptopu satınca kendime bir macbook almak istiyorum ama 2013 modeller bile 8-9k fiyatı var nasıl alacağım bilmiyorum

• 2000 liralık pc ye 4500 istenirse normal tabi, alırken teneke satarken altın muamelesi yapan çok memlekette maalesef.
    Not : Genel olarak söylüyorum kastettiğim siz değilsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavernni

ölücülük donanımhaber kültürüdür yanlış olmasın
    2.elde öyle birşey yok.
    sıfır üründede pazarlık olmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

2000 liralık pc ye 4500 istenirse normal tabi, alırken teneke satarken altın muamelesi yapan çok memlekette maalesef.
    Not : Genel olarak söylüyorum kastettiğim siz değilsiniz.
    Aynen öyle hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende lastiklere 200 teklif et,alirsan benden sana 300 tl çalişir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.