Şimdi Ara

Çıtır Hasarlı Aracımı Satıyorum Yürüründe Sıkıntısı yoktur Ölücüler Aramasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım fotoğraflarda gözüktüğü gibidir çıtır hasarlıdır Yürüyeninde, motorunda herhangi bir sıkıntısı yoktur. Bin git öyle söyleyeyim.
    Aracımın sadece ufak 1000 liralık masrafı vardır ben yaptırmadım iyi kötü idare etti beni bir üst modele geçmek için istediğim için satıyorum.

LÜTFEN DİKKAT!! BOYA TAKINTISI, GÜNEŞ YANIĞI UFAK TEFEK ÇİZİK TAKINTISI OLANLAR ARAMASIN ÖZELLİKLE ÖLÜCÜLER UZAK DURSUN KALP KIRARIM.
    aracım evveliyatı temizdir bu ufak sıkıntı haricinde bir problemi yoktur alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 29 Ağustos 2015; 12:29:55 >

• motor şanzıman ve ön takım aracı aldıktan 15 gün sonra adrese mi geliyor?
  • Görünmez motorlu araç mı bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksa bu da mı tek nokta hasarlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Yoksa bu da mı tek nokta hasarlı

Hayır aracımda vuruk kırık çizik dahi yok ufak tefek lokal boya ıhtıyacı var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 29 Ağustos 2015; 9:15:49 >
  • Bu araçlar tüketimi en düşük araçlar olarak bilinir. Klimaya ihtiyaç yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Tabii zaten sırf alıcı arkadaşı düşündüğüm için bu yaz sıcaklarında adam serinlesin diye ön camı keyfe keder patlattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyükada'da 2 faytonla takas olur mu?Atların kazası belası yoktur.Muayenesi yeni yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 29 Ağustos 2015; 12:58:26 >

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    takas fiyatım farklı
  • USTAM VİZESİ SİGORTASI TAMSA YARIN SATIŞINI YAPALIM ARABANIN UFAK PAZARLIK YAPARSIN HERALDE
  • Pasta cilayla hallolur yav kafayı mı yediniz ne 1000 tl si?

• hani bunun şasisi, hoca paşa paşa muhmut bana bişeyler oluyor
  • boyle satan cok var ya

en fazla 2 bin tl hasarı vardır , bel atlı temizlik boyası var

piyasada sekil sekil tipler var

1990 model araca 30 bin isteyenler mi bir ilan var 1989 model arac 145.000 tl istiyor

• Cuzi miktar bi pazarlik yapariz ama fazla bisiy olmaz

• Şimdi bu aracın ön şasileri alt tabanı alacağım arabaya takıldığını hayal bile edemiyorum.(Getz bakıyorum)
  • NicolaTeslan kullanıcısına yanıt
    Kardes arabamimi kotuluyosun benim arabamin ne alt takimi ne sasisi bnm arabam al bin git derece musterilere engel olma millette gercek sanacak saygisiz

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Kardes arabamimi kotuluyosun benim arabamin ne alt takimi ne sasisi bnm arabam al bin git derece musterilere engel olma millette gercek sanacak saygisiz

Pardon arkadaşlar konular karıştı arkadaşın arabasına kefilim on numara araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolaTeslan

Şimdi bu aracın ön şasileri alt tabanı alacağım arabaya takıldığını hayal bile edemiyorum.(Getz bakıyorum)

Abi Garantisi benim

Aynısı ben evde kullanıyorum cok memnum
  • antepte bunuda toplarlar
  • arkada bir çizik gördüm rutüş boyası yapılsa temizce binilir. yada nazarlık olarak kalsın da diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.