Superonline İnternet Kesintisi
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz hafta yeni bir eve taşındım ve Superonline'dan internet bağlattım. Dün sabah binadaki başka bir komşu yeni internet bağlattığı için Türk Telekom elemanlarının bina önündeki kutuda işlem yaptığını gördüm, o sırada benim internetim kesildi. Superonline'ı arayıp durumu anlattım, bugün bana "Binaya kadar gelen internette bir sıkıntı yok, elektrikçi çağırıp bina içi tesisatı kontrol ettirmeniz lazım." diye mesaj geldi.
Bu durumda nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası bina içi tesisatta bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Verdikleri hizmetin arkasında durmadıkları için de biraz sinirlendim, bağlatalı henüz 1 hafta bile olmadığı için acaba iptal ettirebilir miyim? Sizin tavsiyeniz ne olur?
Bu konularda çok bilgili değilim, fikir verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Adresimi bulabilirler mi yardım
Agalar sa,
Arabama bi parça ararken bi adamla konuştuk, parçanın kendisinde olduğunu vs söyleyip fiyat verdi. Adama tam parayı yollamak üzereyken numarasını internette aratınca dolandırıcı olduğunu öğrendim. Bendeki de salaklık ya işte, belki insafa gelip böyle işleri bırakır diye adama hiç küfür vs. etmeden sadece “İnsanları neden dolandırıp emeklerini çalıyorsunuz yazık değil mi” gibi bir mesaj yazdım. Bunu görünce adam çok sinirlenip ana avrat küfretmeye başladı. O küfredince ben de ona kaydım ve engelledim.
İçerlemiş olacak ki ben engelledikten sonra beni aradı. Ben ona alo dedim ama o hiçbir şey söylemeden 5-6 saniye bekleyip telefonu kapattı. Daha sonra bana sms ile adresimi bulduğunu ve sabah görüşeceğimizi yazdı. Ben bundan biraz işkillendim ve polisi aradım. Evime 4 adet polis memuru geldi, durumu anlattım birlikte karakola geçtik. Adamın numarasını sorguladık üzerine bir kayıt çıkmadı. Karakolda da çok umursamadılar ciddi bir olay olmadığını ve adamın beni korkuttuğunu söyleyip. Ben de öyle düşünüyordum ama adamın beni arayıp konuşmadan 5-6 saniyede telefonu kapatması acaba numaramın bağlandığı baz istasyonunu bulmak için olabilir mi diye düşünüyorum, böyle bir şey mümkün müdür?
Adamı engelledikten sonra baya üsteledi, seni bulup şöyle yapacam böyle yapacam diye, hatta başka numaradan bile aradı. İki numarası da kayıtsız çıktı.
Bilgisi olan arkadaşlar bir an önce bilgilendirebilirlerse çok sevinirim çünkü tek başıma yaşıyorum, ister istemez korku oluyor :D
Vans SK8-Low Ayakkabı Ankamall İndirimi
Merhaba arkadaşlar,
Vans’ın bir ayakkabısını almayı kafaya koyup ankamall’a gitmiştim. Boyner’de ve internette vs. bakmıştım, bu modeller hep 720tl. Şansıma Ankamall’daki Vans mağazasında indirim varmış. Tüm model ve renklerde yok bazılarında var. Gri renk Sk8-low modelini 530 küsür liraya aldım. Almayı düşününler gidip bir baksınlar, internette herhangi bir sitede bu fiyata satan yok. Tabi ki bir ayakkabı için 530 lira ucuz değil ama Vans alacaklar bakabilir.
Ayakkabının linkini aşağıya bırakıyorum.
https://www.vans.com.tr/sk8-low-ayakkabi_126433
Golf 4 sahibiyim arabanın kapılarının alt kısmında vidaların takıldığı plastik parçalar var. Benim araçtakiler işlevini yitirdiği için vidayı tutmuyor, kapıların alt tarafı tamamen sallanıyor. Fotoğrafını çektim, bu parçaların adı nedir ve nereden bulabilirim? Çamurluk klipsi diye bir şey gördüm ona çok benzettim ama o mu emin olamadım.
2013 model macbooklara +8k para vermek ne kadar mantıklı?
|
sahibindendeki ölücüler
|
Trafikteki öküzlerle nasıl geçiniyorsunuz?
|
Hepsiburada’dan yanlış ürün geldi ve ben kutusunu açtım
|
Üniversitede kızlar teklif etmiyor
|
İstanbul Avrupa' da uzun saçtan anlayan erkek kuaförü
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 7.641 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic