Şimdi Ara

Superonline İnternet Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta yeni bir eve taşındım ve Superonline'dan internet bağlattım. Dün sabah binadaki başka bir komşu yeni internet bağlattığı için Türk Telekom elemanlarının bina önündeki kutuda işlem yaptığını gördüm, o sırada benim internetim kesildi. Superonline'ı arayıp durumu anlattım, bugün bana "Binaya kadar gelen internette bir sıkıntı yok, elektrikçi çağırıp bina içi tesisatı kontrol ettirmeniz lazım." diye mesaj geldi.

Bu durumda nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası bina içi tesisatta bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Verdikleri hizmetin arkasında durmadıkları için de biraz sinirlendim, bağlatalı henüz 1 hafta bile olmadığı için acaba iptal ettirebilir miyim? Sizin tavsiyeniz ne olur?

Bu konularda çok bilgili değilim, fikir verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Superonline İnternet Kesintileri Hakkında Bilgiler

Superonline internet kullanıcıları, internet kesintileriyle ilgili sorunlar yaşayabiliyor. Bu kesintiler, farklı nedenlerden kaynaklanabilir ve değişen sürelerde devam edebilir.

Superonline internet kesintisi durumunda, kullanıcıların şu adımları uygulamaları önerilir:

• Modeminizi Kontrol Edin: Modeminizin güç kablosunun bağlı olduğundan ve ışıkların yandığından emin olun.
    • Kabloları İnceleyin: Modeme bağlı tüm kabloların hasarlı veya gevşek olmadığını kontrol edin.
    • Superonline Müşteri Hizmetleriyle İletişime Geçin: Kesinti devam ediyorsa, Superonline müşteri hizmetleriyle 444 5 444 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.
    • Durum Güncellemelerini Takip Edin: Son durum güncellemeleri ve tahmini geri yükleme süreleri için Superonline'ın sosyal medya hesaplarını veya web sitesini kontrol edin.

Superonline internet kesintisi sorunu yaşıyorsanız, lütfen sabırlı olun ve müşteri hizmetlerinin talimatlarına uyun. Kesintinin en kısa sürede giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yol veren şahinci Y kullanıcısına yanıt
    5 yıl kadar so VDSL kullandım hocam.

Arızada ilk tt ekipleri bina kapısına kadar gelir bakar, sorun yoksa onay verir gider.
    Sonrası sizde; ister elektrikçi ister so ücretli ekip çağırın ev içine kadar değerlere vs bakılır.

İç tesisat sorunu ise yalnızca elektrikçi ile çözebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeniden arıza kaydı bırakabilirsiniz hocam.

• Etimesgut sol fiber 1 gündür yok gibi. Bağlantı var ama siteler bağlanmıyor. Arada gelip gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teote kullanıcısına yanıt
    08502220222 numaradan bireysel,
    08502221222 numaradan kurumsal birimden arıza kaydı açabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gıbırnet internet kesintisi
    4 yıl önce açıldı
    TTNET İNTERNET DEVİR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.