Merhabalar, Çok uzun bir araba kullanma geçmişim yok, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Artık trafiğe çıkmak bana zulüm olmaya başladı. Sürekli birileri saygısızca önüme atlıyor, yandan sıkıştırıyor vs. Az önce de yine bi doblocu göbeğe hızla girerek bana çarpacaktı. Sonra da ileride durup camı açıp bana hakaret vs. etti. Artık bunlarla uğraşmaktan bıktım, ettiğim laflar boşa gidecek diye uğraşmadan geçiştirip yoluma bakıyorum. Forum ahalisinin bu gibi insanlarla nasıl geçindiğini merak ediyorum. Aklıma airsoftun tabancalarından bir tane alıp böyle yamuk yapanlara direk doğrultmak vs. geliyor, çünkü artık gerçekten tahammülüm kalmadı. Siz ne gibi bir tutum sergiliyorsunuz?
yol veren şahinci mi? öyle şahinci yok piyasada...
Jeremy Klakson
kullanıcısına yanıt
şahin kullanmıyorum hocam :)
enginbalkan
kullanıcısına yanıt
Hocam anlatılacak gibi değil, metre başı başka bir olay yaşanıyor. İlk başlarda ben de karşılık veriyordum ama artık yoruldum, yoluna git birader deyip geçiyorum.
alıştım ben kavşakta hak benim olsa bile dikkatli geçiyorum, ülkenin %80i kurallardan bi haber
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme