Şimdi Ara

Adresimi bulabilirler mi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabama bi parça ararken bi adamla konuştuk, parçanın kendisinde olduğunu vs söyleyip fiyat verdi. Adama tam parayı yollamak üzereyken numarasını internette aratınca dolandırıcı olduğunu öğrendim. Bendeki de salaklık ya işte, belki insafa gelip böyle işleri bırakır diye adama hiç küfür vs. etmeden sadece “İnsanları neden dolandırıp emeklerini çalıyorsunuz yazık değil mi” gibi bir mesaj yazdım. Bunu görünce adam çok sinirlenip ana avrat küfretmeye başladı. O küfredince ben de ona kaydım ve engelledim.

İçerlemiş olacak ki ben engelledikten sonra beni aradı. Ben ona alo dedim ama o hiçbir şey söylemeden 5-6 saniye bekleyip telefonu kapattı. Daha sonra bana sms ile adresimi bulduğunu ve sabah görüşeceğimizi yazdı. Ben bundan biraz işkillendim ve polisi aradım. Evime 4 adet polis memuru geldi, durumu anlattım birlikte karakola geçtik. Adamın numarasını sorguladık üzerine bir kayıt çıkmadı. Karakolda da çok umursamadılar ciddi bir olay olmadığını ve adamın beni korkuttuğunu söyleyip. Ben de öyle düşünüyordum ama adamın beni arayıp konuşmadan 5-6 saniyede telefonu kapatması acaba numaramın bağlandığı baz istasyonunu bulmak için olabilir mi diye düşünüyorum, böyle bir şey mümkün müdür?

Adamı engelledikten sonra baya üsteledi, seni bulup şöyle yapacam böyle yapacam diye, hatta başka numaradan bile aradı. İki numarası da kayıtsız çıktı.

Bilgisi olan arkadaşlar bir an önce bilgilendirebilirlerse çok sevinirim çünkü tek başıma yaşıyorum, ister istemez korku oluyor :D

• Hocam öyle bişey olacağını sanmıyorum yaw
  • Alıntı

metni:
    ''Bendeki de salaklık ya işte, belki insafa gelip böyle işleri bırakır diye adama hiç küfür vs. etmeden sadece “İnsanları neden dolandırıp emeklerini çalıyorsunuz yazık değil mi” gibi bir mesaj yazdım. Bunu görünce adam çok sinirlenip ana avrat küfretmeye başladı. O küfredince ben de ona kaydım ve engelledim.''

Kioskyoutube
    İNANILMAZ BİR ACEMİLİK RAUL JIMENEZ NAPIYO
    https://www.youtube.com/watch?v=aiwoxYEEBWs
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt

Bence de gece tribe girmişim galiba ya

• o şekilde adresini bulamazlar.. bu işler sivillerin eline düşecek kadar basit şeyler değildir.

5 saniye beklemesi, yalanının çok daha gerçekçi olması içindir. Adresin tespiti için 5 saniyeyi uygun görmüştür. Hiç aramadan adresni buldum dese idi, inanmazdın. 5 saniye bekledi ki sen kolayca inanasın diye...

• Senin hatan, whatsapptan engeli basmadan önce evvela numarayı telefonundan engelle, sonra whatsapptan engeli bas

• Plakanı telefon nonu değiştir kafan rahatlasın. Hatta o arabayı sat gözü değmiştir namussuzun
  • Telefonu baraja at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.