Şimdi Ara

Hepsiburada’dan yanlış ürün geldi ve ben kutusunu açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepsiburada’dan aracım için bir teyp sipariş etmiştim. Bugün kargo geldi ve ben model numarasına hiç bakmadan kutusunu açıp test ettim. Sonra teybin üstüne dikkatli bakınca model numarasının farklı olduğunu fark ettim. Bana yolladıkları ürün benim sipariş ettiğimden hem daha eski hem piyasa değeri 100-150tl daha düşük.
    İade talebi oluştursam ürünü kabul ederler mi? Yoksa açıp test ettiğim için sıkıntı çıkarırlar mı? Daha önce başına böyle bir olay gelen varsa süreci anlatabilirse sevinirim.
    İade talebi vs. oluşturup gelişmeleri buraya yazacağım.

Edit: Satan firmayı aradım ve sizi sonra arayacağız diyip kapattılar, 2 saate yakın dönmediler. Ben de hepsiburadayı arayıp durumu anlattım, bana iade kodu yolladılar ve yurtiçi kargodan ürünü geri yolladım. Bana doğru ürünün yollanmasını istedim.
    Bunu yapmalarının sebebi benim aldığım ürünün piyasa değerinin biraz altı olması olabilir. Şimdi baktım, başka hiçbir yerde aldığım fiyata yok. Aldığım dükkan da fiyatını yükseltmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yol veren şahinci -- 17 Nisan 2020; 17:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mecbur edecekler.
    Yanlış ürün gönderen onlar.
  • sana yol vermişler hocam sende geçmişsin suç sende

onlar yol vermeden sen yol verecektin
  • Oğlum için aldığım ateş ölçeri tam 5 ay sonra iade etmek istediğimde ne satıcı nede hepsiburada sıkıntı çıkarmamışlardı.
    Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatırsanız size bir iade talebi açacaklar size verecekleri kod ile kargoyu yollayacaksınız.
  • yanlış ürün gönderilmişse bir şey olmaz iade edersin direk, ama eğer kutusu senin aldığın ürünken içinden başka model çıktıysa sıkıntı çıkarabilirler.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kutusu da içinden çıkan ürünün kutusu, umarım sıkıntı olmaz.
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam biraz da olsa rahatladım, satan firmayı aradım fakat bir şey demeden kapattılar telefonu. Şimdi Hepsiburadayı arayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zalımm tofaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur kabul edecekler
  • Güncel.

• yol veren şahinci Y kullanıcısına yanıt
    Böyle konularda satan firmayı değilde hepsiburada müşteri hizmetlerini aramanız daha iyi. Sonuçta ona bağlılar. Hepsiburada ya belirtin aradığımda suratıma kapatıyorlar değişim yapmıyorlar diye. Hepsiburada ilgilenecektir.
  • Ben de geçen wifi adaptörü almıştım. Kullandım ama memnun kalmadım, iade talebi oluşturdum ve kargo firmasına götürüp verdim. Geçen günlerde mesaj geldi iadeniz kabul edilmiştir diye. Zaten yasal olarak 14 gün iade süresi var diye biliyorum. Yani sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle teyp gibi elektronik ürünlere ilk kez elektrik verildikten sonra sıkıntı yaparlar diye düşündüm, şimdilik kargoya verdim bekliyorum bakalım. Umarım sıkıntı çıkmaz.

• Ürünü sen değiştirmişsin diyip iade almama hakları var zira ürünün öyle geldiğini isbatlayamıyorsun.
    Kutuyu vs açmışsınız faturada da ne yazıyor ?
    ürünü büyük bir ihtimal ile firma size geri gönderecektir.
  • Git mağazaya görerek al ne kadar üşengeçsiniz.

• iyice kahpe kapitalist düzenin kolesi olduk ya aldigimiz ürünüde test edemiyorsan ölelim biz ya.neymiş efendim paketi acmadan iade edebilirmisim.öyle sacma şeymi olur ya.teknolojik cihazi acip kullanmadan nerden bileyim calisip calismadigini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.