Şimdi Ara

Süpermarkette aldığım ürünü unuttum.Ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam üzeri migrostan bir kaç parça gıda maddesi aldım.Kasada ödemesini yaptım.Fakat aldığım vivident kutu sakızı poşete koymayı unutmuşum.Eve gelince farkettim.Pahalı bir ürün değildi(2.15 lira).Yarın gidip sorsam mı yoksa soğuk su mu içiyim üzerine?

• bende susadım yaaa
  • yok hocam bişey olmaz git anlat zaten unutulan ürünleri ayırıyolardır yapmaları gerek bende migroscuyum ölze bişey olduğunda kenara koyarım müşterig geldiğinde veririrm onlarında yapmaları lazım
  • sahil güvenligi ara
  • bir mont bul ve işe koyul
  • Yarın bir bakayım.Alışverişe gelenlerden biri farkedip götürmediyse unutulduğu farkedilmiştir kasiyerler tarafından.
  • bende 4liralik kalemi unutmustum eve gidince anladim fiside olmadigindan soguk su ictim ustune oysaki markete gitmemin asil sebebi oydu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakityok4 -- 3 Şubat 2010; 2:26:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fişinle gideceksin diyeceksin böyle böyle verirler ürünü. Ertesi günde gitsen vermeleri lazım kimse almadıysa. Zaten kasiyerin adı falan yazar oda görür orda unutulan malı hatırlar seni görünce. Gün sonunda da hesap işlerinde kasadaki para ile ürün satışı tutmazsa da anlaşılır zaten.
  • ben tansaş'ta aldığım dergiyi unutmuştum. ertesi gün fişle gidince vermişlerdi. orda bi yere ayırıyolar unutulanları
  • ben cebe atarım, çünkü bazıları ürünü başka yerde unutuyo düşürüyo fln sonra diyo burdan almadım iyi hatırlıyom fln
  • 2.5 Litre Cola iç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.