Şimdi Ara

Vans SK8-Low Ayakkabı Ankamall İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vans’ın bir ayakkabısını almayı kafaya koyup ankamall’a gitmiştim. Boyner’de ve internette vs. bakmıştım, bu modeller hep 720tl. Şansıma Ankamall’daki Vans mağazasında indirim varmış. Tüm model ve renklerde yok bazılarında var. Gri renk Sk8-low modelini 530 küsür liraya aldım. Almayı düşününler gidip bir baksınlar, internette herhangi bir sitede bu fiyata satan yok. Tabi ki bir ayakkabı için 530 lira ucuz değil ama Vans alacaklar bakabilir.

Ayakkabının linkini aşağıya bırakıyorum.

https://www.vans.com.tr/sk8-low-ayakkabi_126433

• Arkadaşlar boş ağlamanın kimseye faydası yok, aynı model ayakkabıyı 720tlden aşağı alma imkanınız yok. Kimse size ayakkabı hakkındaki düşüncelerinizi sormadı, zaten ben de paylaşırken kimseye koşun alın diye yazmadım. Yorumlarınızı okurken kedi ciğer meselesini tekrar edip durdum malesef…
  • 530 liraya ayak nasırı

• Squid game ayakkabısı
  • Max 25 tl satarlarsa alırım onuda hanıma böyle ayakkabı çeşidi eksik 😂😂
  • cok güzel ama ınstagramlarda 30 60 70 tl ler verilen bu ayakkabılar için bu paralar abartılı

• Bu ayakkabıya ne olursa olsun bu paraları veren birinin sıcak fırsatçı olma ihtimali yok. Konu kilit üye ban.

• Ayakkabılara 500-600 TL verilmesine karşı değilim ama bu ayakkabı tam bir Keriz.avi dümdüz ayakkabı yani hiçbir özelliği yok
  • Zevk meselesi tabi ama gördüğüm en çirkin ayakkabı olabilir
  • Marka ya para veriyorsunuz ayakkabıya değil.

• Arkadaşlar boş ağlamanın kimseye faydası yok, aynı model ayakkabıyı 720tlden aşağı alma imkanınız yok. Kimse size ayakkabı hakkındaki düşüncelerinizi sormadı, zaten ben de paylaşırken kimseye koşun alın diye yazmadım. Yorumlarınızı okurken kedi ciğer meselesini tekrar edip durdum malesef…
  • Ayakkabıyı sizin sattığınızı düşünmeye başlıyorum tavrınızdan, kesin Ankamall vans mağazasında çalışıyorsunuz. Günahı boynuma.

• İsteyen istediğini alabilir arkadaşlar size ne oluyor? Milletin ne alıp almayacağına siz mi karar veriyorsunuz?
    Vans seven arkadaşlar için güzel bir fırsat olmuş Emeğine sağlık kardeşim
  • peaceb kullanıcısına yanıt

linki varmı no kalmışmı

yardım için teşekkürler aldıgınız model gayet şık bi ayakkabı

Hocam rahatlık var mı konuda paylaşılan klasik modele göre?

Goretex oluşu şahane ama rahatlık daha önemli.

• Klasik vanslarda taban konforu zayif hocam ama vanslarin tarak bölgesi ve parmak hazneleri genis o yönden cok iyi, ben klasiklerin icine konforlu tabanlik koyup kullaniyorum, bir de "comfycush" tabanli olanlar var, son dönemlerde çıkıyor, onlar baya rahat.

İkisi ayni ayakkabi, biri bilekli versiyonu sadece, SK8-Hi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 16 Ekim 2021; 19:29:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.