< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vans SK8-Low Ayakkabı Ankamall İndirimi (2. sayfa)
-
-
Hocam tabanlık koyup kullandıktan sonra bu meblağları böyle pahalı bir ayakkabıya vermeye gerek yok bence.
-
2021 ocak'ta aynı modeli 300 Tl'ye almıştım. Çok para verdiğimi düşünüyordum. Şuan vans,converse,adidas,nike aşırı yüksek ve alınamaz fiyatlarda. Allah yardımcımız olsun.
-
Comfycush sadece iç tabanlık değildir , ayakkabının dış tabanına kadar uzanan yastıklamadır.
Vans old skool veya sk8 gibi retro ayakkabılar herkese hitap etmez.Bu yüzden ayakkabıya çirkin diyenler var :) Bir sürü çeşidine sahibim , hi-mid-low modellerin hepsi ayrı güzel seviyorum bu ayakkabıları.
Ayrıca dandik demeyin şunlara çoğu ayakkabıya on basar , kullanılan materyaller belli bir kalite standardını sahiptir.Kimse söylemez vans Vf grubu markasıdır yani tnf timberland gibi pahalı üst segment markaların sahip olduğu şirket.
Fiyatı pahalı maalesef sonuçta fiyatlar dövize bağlı , açın netten yurtdışı fiyatına bakın üstüne nakliyesi vergisi vs ekleniyor.
Tabii ki dh ölücüsü bu fiyatlara almaz!
Konu sahibi @yol veren şahinci Morhipoyu takip et puan hopi vs çok iyi fiyatlara alınabiliyor.Diğer tyol çiçekspti gibi sitelerde çok fazla sahtesi var aman diyim bulaşma.
Mesela son aldığım wtaps vault özel seri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaş küçük galiba, konudaki destekçilerinde (07) muhtemelen yaşıtın arkadaşın.
Kimse ayakkabıya olumsuz yorum yapmasın arkadaş kızıyor. Alıp pişman olanlar da Ankamall Vans mağazasında arkadaşı bulsunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X