Şimdi Ara

ŞAHİN Mİ BROADWAY MI :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

Broadway mi şahin yada doğan mı desen herzaman broadway olur hele enjeksiyonlu bulursan çok daha iyi.

Ama gelipte daha yeni bir araba alıcam dersen fikrim direk değişir.

Bu araçlar artık bu devrin aracı değil bu kadar basit.

Öte yandan klimalı bir broadway bulma olasılığın varken klimalı bir doğan bulma olasılığın imkansızdır.

Ayrıca dizel bir broadway yada otomatik bir broadway bile bulabilirsin.

asla şahin yada doğanla kıyaslanamaz çünkü şahin doğan araba falan değil. Ölüm makinesi hurda tenekesi.

Tek nokta enjeksiyonlu olarak ne doğan nede broadway tutulur tek nokta lpgde verimli bir sistem değil ayar tutmaz broadway de son kasada rn doğanda ise tempra motorlu karbüratörlü sistem tutulur yüksek model bir doğan bir broadwayden daha konforludur daha az yorar yalıtım olarak daha iyidir koltukları rahattır 92 model şahinim var uzun yolda inanılmaz derecede yoruluyorum aynı şekilde arkadaşın doğanıda kullanıyorum daha az yoruluyorum tofaş alınacaksa kesinlikle doğan alınmalı broadwayde ise orta kasanın altına düşülmemeli klima olayına gelince ilanlara bakarsanız klimalı tofaşları görebilirsiniz geçen gün 90 model doğan L gördüm klimalı araştırırsanız rahat bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zor soru evlat

• Tempra motorlu kuş serisi az yakar düz motora göre. Broadway çok az yakıyor ama kütük gibi araba yalan yok. Ben olsam 98-99 şahin s bakarım temiz orjinal

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.