Şimdi Ara

ŞAHİN Mİ BROADWAY MI :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahinin piyasası var derler ama inanma yalan, Reno kadar hızlı satılabilen başka bir araç daha yok
  • benımde aklımdan şahin geçiyor arkadaslar kısın ısıtması olsun yola tutusu olsun +1 onde sanırsam
  • Size en uygun brodway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahin

• Şahine bulaşma bir şahin kullanan olarak sakına alma sürekli başına bir sorun açar yolda bırakır sonra çalışır hırsızların gözde arabasidirserefsizler iki dakikada kaçırırlar gözüne kestirip alma şahin filan üstmodel. broadway al yada 2000 model üstü bi araba al derim

• Broadway serttir konforsuzdur ama atikliği, üretim kalitesi ve dayanıklılığı ile kuş serisinden çok daha iyi araçtır. Ayrıca piyasası da çok iyidir. Babamda 1997 model RN var orijinal 60.000 km'de 17.000 tl'ye veriyorlar vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanabana

Kesinlikle broadway

Artilari

Önden çekiş

Elektronik ateşleme

Trigeri zincirli

Vites oranları kisa bu sebeple.atak

Tofasa gore kaportasi daha sağlam

Yakit az

Elektrikli on camlar ve merkezi kilit standart

Renkli camlar standart

Tofaş kadar hararetli motor degil

İkisine de sahip oldum. Öyle 15-20 yaşında değil biri sıfır diğeri 3 yaşındaydı:

Brodwayin kaportası daha sağlam değil. İkisi de dandik

Brodway daha hafif ve önden çekişli olması sebebiyle daha atik olda da son hız olarak 1.4 şahinin bile gerisinde kalır. Zira 98 üretimi itibarıyle ( daha eskisinden emin değilim) uno ve tempra motorludur şahin. Brodway motoru ise 70 lerdendir
    Şahinim 170 bin kmye kadar hararet yapmadı. Hararet yapmasının sebebi bendim. Radyatör delinmiş. Arızası olmayan şahin hararet yapmaz. Ama brodwayin şöyle bir sıkıntısı vardır. Şehşrlerarası yolda motor ısınmaz. Resmen donarsın
    Ben şahini tercih ederdim. Broadway çocuk mezarı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Haziran 2017; 2:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Kesinlikle broadway

Artilari

Önden çekiş

Elektronik ateşleme

Trigeri zincirli

Yakit az

Renkli camlar standart

İkisine de sahip oldum. Öyle 15-20 yaşında değil biri sıfır diğeri 3 yaşındaydı:

Brodway daha hafif ve önden çekişli olması sebebiyle daha atik olda da son hız olarak 1.4 şahinin bile gerisinde kalır. Zira 98 üretimi itibarıyle ( daha eskisinden emin değilim) uno ve tempra motorludur şahin. Brodway motoru ise 70 lerdendir
    Şahinim 170 bin kmye kadar hararet yapmadı. Hararet yapmasının sebebi bendim. Radyatör delinmiş. Arızası olmayan şahin hararet yapmaz. Ama brodwayin şöyle bir sıkıntısı vardır. Şehşrlerarası yolda motor ısınmaz. Resmen donarsın

Anlıyorum hocam kisisel tercih meselesidir tabi. Ancak bu araçların yasinin olduğu gerçeğini varsayarsak Tofaş bana daha sorun cikaracakmis gibi geliyor. Hayirli Ramazanlar.

• cakibebek C kullanıcısına yanıt
    92 model şahinim var maşallah bir kere yolda kalmadım bir senedir bende araç tofaş diye önemsemezsen değişmesi gereken parçaları değişmezsen o araç yolda da kalır taklada atarsın hırsızlar kolaylıkla mercedes bmw gibi araçlarıda götürüyorlar merak etmeyin.

• superchargerEgea1 S kullanıcısına yanıt
    Tempra motor şahin fazla yakmaz fazla yakan alttan egzantirikli düz motordur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Kesinlikle broadway

Artilari

Önden çekiş

Elektronik ateşleme

Trigeri zincirli

Yakit az

Renkli camlar standart

Anlıyorum hocam kisisel tercih meselesidir tabi. Ancak bu araçların yasinin olduğu gerçeğini varsayarsak Tofaş bana daha sorun cikaracakmis gibi geliyor. Hayirli Ramazanlar.

hayırlı ramazanlar. ben broadway'de de çok sorun yaşadım. ancak şahin'i sıfırdan aldığım için çok rahat ettim. şimdi bu arkadaşın aldığı araç ta 3-5 el değiştirmiş 20-25 yaşında araç olacak. şahin de alsa broadway de alsa sorun yaşayacak. ben ikisini de kullandığım için gördüğüm artılarını eksiklerini yazdım ve şahin dedim tercihim. sorun yaşama açısından fark olduğunu düşünmüyorum.

• superchargerEgea1 S kullanıcısına yanıt
    Broadway kadar yakan motoru var aslında 1.8 dizel audi motorlu ancak tutmadı bu modeller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakibebek

Şahine bulaşma bir şahin kullanan olarak sakına alma sürekli başına bir sorun açar yolda bırakır sonra çalışır hırsızların gözde arabasidirserefsizler iki dakikada kaçırırlar gözüne kestirip alma şahin filan üstmodel. broadway al yada 2000 model üstü bi araba al derim

Eski model şahinlerin anahtarı birbirine uyardı ama bir seneden sonra onu düzelttiler. Mesela benim sıfırdan aldığım 98 şahinde o sorun yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: superchargerEgea1

quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Tempra motor şahin fazla yakmaz fazla yakan alttan egzantirikli düz motordur.

Olabilir hocam doğanlar için tempra motorlu olanlar az yaksr derlerdi ama broadway kadar az yakmaz

Uno motorlular az yakar. Ama onlar da gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Broadway serttir konforsuzdur ama atikliği, üretim kalitesi ve dayanıklılığı ile kuş serisinden çok daha iyi araçtır. Ayrıca piyasası da çok iyidir. Babamda 1997 model RN var orijinal 60.000 km'de 17.000 tl'ye veriyorlar vermiyor.

Aman ne kalite. İkisine de sahip oldum. Al birini vur ötekine

• Broadway 'ın piyasası şahin kadar hareketli diyenler neye göre diyor anlaması güç. Bakımlı bir broadway her şekilde şahinden daha iyi doğanla başa baştır. Bu araçları konforlu diye kullanmak kendini kandırmaktır zira bu araçların mümkün olduğu kadar az sorun çıkaranı ve az yakanı makbuldür. Az sorun çıkarma ve az yakma hususunda ise değil şahin, doğan hatta tempra bile broadway ile boy ölçüşemez (her iki araçta aynı oranda bakımlı ise.) 98 model cırtlak kırmızı RN model broadwayım vardı, kronik çürükleri olan ve sol önden darbe aldığı için sola çekme sorunu giderilemeyen. Bu aracı 3 yıl önce 9.500 e sattım ve ilana koyduktan 2 saat sonra ilk arayan kişiye. Sözün özü bakımlı olduktan sonra modeli kaç olursa olsun temiz bir broadway sizi tatmin edecektir.

• Broadway mi şahin yada doğan mı desen herzaman broadway olur hele enjeksiyonlu bulursan çok daha iyi.

Ama gelipte daha yeni bir araba alıcam dersen fikrim direk değişir.

Bu araçlar artık bu devrin aracı değil bu kadar basit.

Öte yandan klimalı bir broadway bulma olasılığın varken klimalı bir doğan bulma olasılığın imkansızdır.

Ayrıca dizel bir broadway yada otomatik bir broadway bile bulabilirsin.

asla şahin yada doğanla kıyaslanamaz çünkü şahin doğan araba falan değil. Ölüm makinesi hurda tenekesi.
  • şahin
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Klimalı bir r9 bulma olasılığı ne kadar ise klimalı bir doğan bulma olasılığı da o kadardır tek fark r9da oto. vites seçeneği olup Tofaş grubunda bulunmamasıdır.Aynı sekilde dizel bulma olasılığı da her iki araçta mevcut olup r9da daha yüksek bir olasılıktır.
  • 92 93 tempra sxa tercih edebilirsin veya 2.0 motor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.