Şimdi Ara

SAHİNDEN ANLIYAN YARDIM EDEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMÜN ALEYKÜM benim 1994 dogumlu bir sahinim var abartı takmak istemıyorum ceza vs. oldugu ıcın blow off bakınıodum ama orjinalleri pahalı ve ilgimi ceken bi yorum vardı hava filtresi baktım ve 100tl en fazla orj sahin motoruna takıp azcık sesini güzellestirebilir miyim yani orj motor takılır mı bu hava filtresi?

MESELA BU LİNKTEKİ TAKILIR MI ?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hava-filtresi-performans-10-guc-performans-187606192/detay

• Şahin'de turbo mu var ki blow-off takacaksın?
    Sessiz sakin gez, sen haz duyacaksın diye insanları rahatsız etmenin alemi yok.
  • gürültü yapmanın zevki nedir, kurtulamadık şu apaçilerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyet nedir bilmem ama tipik apaçi izlenimi verdin.
  • Acık hava filtresi takarsan arabanın çekişi düşer takma. Kumandalı egzoz takabilirsin insanın olmadı yerde kimseyi rahatsız etmeden gürültü yaparsın. Elektronik blow off' lar var turbosuz arabalara takılabiliyor 150lira civarına taktırabilirsin. Fakat tofaş'ın değerli olanı sessiz olanıdır orasından burasından ses gelen tofaş satarken para etmez.

• Burda taşlarlar seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetlezzet kullanıcısına yanıt
    Forumumuzda TOFAŞ kullanıcılarına karşı bir nefret ve öfke her zaman vardı. Her zaman da var olacak hocam.

Elektronik blow-off olayını yukarıda bir arkadaş açıklamış. 150-200TL civarına halledebilirsiniz.

Hava filtresi olayını ise şahsen ben olsam yapmazdım. Kumandalı egzoz uygulaması hava filtresinden daha etkili ve düzgün olacaktır.

• Manifoldu bosalttir hem milleti rahatsiz etmessin hem biraz ses olur

• Görende Porsche inmiolar ben calmadım cırpmadım ögrenciyim hersene 400 300 neyse kenara koydum bunu alabildim he hor gören varsa gitsin ilk önce kendine bi araba alsın konusmasın bos bos.

@nk061 Tessekkur ederim size :)
  • AirDream kullanıcısına yanıt
    şiii kendine bi araba al ve ondan sonra tekrar yaz canım benim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.