Şimdi Ara

Sahininden get yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sahininden de başıma bir olay geldi konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    Sony Xperia z3 compact cihazım vardı. Hiç huyum değildir get satışı hep havale sonrası kargo çalışırım ve hiç sorun yaşamadım. Fakat bir satıcı arkadaş illa get ile almak istiyorum dedi. Tamam dedim. İçi rahat olsun diye. Piyasa fiyatından çok çok aşağı verdim.
    Neyse ilanı açtım arkadaş satın aldı. Cihazı güzelce kargolayip gönderdim. Cihazın çalışan videolarını çektim arkadaşa gönderdim.
    Bu arkadaş acayip pimpirik biriymiş 300 tl ye aldığı cihazı sıfır cihaz gibi almak istiyor. Herşeyini belirttigim halde yok bataryası az gidiyor, yok kapakları tam oturmuyor, yok şöyle yok böyle. En ince ayrıntılara takılıyor. Bende dedim ki hocam madem memnun kalmadın iade et.
    Oda benim iade edecek vaktim yok telefonsuz kaldım ben sana en başında iade edemem dedim sorunu yoksa gönder demiştim dedi.
    Bende hocam ikinci telefon olarak kullanıyordum 300 tl ye cihaz alıyorsun ne bekliyorsunuz dedim. Get ne için var alınan ürün söylendiği gibi çıkmazsa iade için var. İade edin dedim.
    O arkadaş ise fiyatını 75 tl daha kır alayım dedi bende 50 tl daha kırayım dedim. Yok 75 dedi.
    Yine iyi niyetimi kullanıp tamam 75 lira kırayım. Ürünü onaylayın. Bende gelen paradan size aktarayım dedim.
    Sonra arası beni sen ilk parayı gönder sonra onaylarım yoksa bu iş uzar. Uzarsa sen zararlı çıkarsın dedi. Bende uzasın hocam o zaman dedim.
    Adam bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı. Hakaret etmeye başladı. Bende sustum ne dicek diye.
    Sonra ben bu telefonu sana sağlam gönderirsem adam değilim dedi.
    Şimdi olay bu şekilde gelişiyor.
    Sahininden geti biliyorsanız, alıcıyi savunan bir sistem. Bu adam telefona zarar verip gönderirse ben ne gibi bir işlem yapabilirim. Sahininden ile görüştüm biz sizin cihazı sağlam gönderdiğinizi nerden bileceğiz diyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 farklı yerde sahibinden yerine sahininden yazmışsın hocam yav
  • Hocam SwiftKey ile yazıyorum. Bir kere öyle tahmin edince hep öyle düzeltmiş. Özür dilerim.

• küfür ettiği yer bir mesajlaşma uygulaması ise hukuki süreç başlatılabilir, sesli bir şebeke görüşmesi ise ne yapılır bilmiyorum.
  • Sadece sesli aramada küfür edip tehdit etti. Mesajlarda herhangi bir tehdit yok sadece son mesajında görüşeceğiz seninle diyor.

• Güncel

• geçmiş olsun karakola git şikayet et. karakolda komiser senin yanında direk senden numarasını alıp onu arayacak sana yaptığı atarı gideri ona yapabilecek mi izlersin hem yüksek ihtimal korkar telefona bi zarar veremez verse bile kendini zor duruma düşürür.
    bu tarz insanlarla maalesef muatap olmak zorunda kaldım laf anlamıyorlar tecrübe ile sabit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alma o zaman en bastan aptal herıf,300 liraya kaç yıllık telı alıyo 0 performansı beklıyor,okurken sınır oldum,
    işte bu yuzden eskı telı satmaya sıcak bakmıyorum,millet gercekten ahmak ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Mayıs 2019; 12:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi aklıma geldi dikkat et senin imei numarasını kopyalatmış olmasın
  • Geçmiş olsun hocam aynı sorunu bende yaşadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lose_yourself kullanıcısına yanıt
    Hocam burda ki komiserler o kader ilgilenmezler sanmıyorum.

• Hocam birde get neden vardır. Alırsın memnun kalmazsan iade etmek için vardır. Adama bunu diyorum benim vaktim yok neden söylemedin böyle sorunu olduğunu dedi. 300 tl ye sıfır telefon mu alıyorsunuz hocam dedim. Ondan sonra ortam gerildi. Ben neden senin yüzünden 1 hafta telefonsuz kalacam diyor bana :)

• ilgilenirler merak etme karakola git durumu anlat yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.