Merhaba arkadaşlar, bugün Kocaeli hayvan barınağından minik bir sokak hayvanını sahiplendim. Kısırlaştırmanın üzerinden 6 gün geçtiği için dikişleri alınmamış. Veteriner tekrar kontrol ettikten sonra dikişlerinden birkaç tanesinin patladığını söyledi ve yine ufak bir operasyon geçirdi. Bana verdiklerinde narkozun etkisindeydi ve baygındı. Bu benim oldukça garibime gitti. Şu an hayvanın karnında yeni dikişler var bu bir sorun oluşturur mu?
Birde yeni dikiş atıldığı için 15 gün yıkamayın dediler ama bu hayvan çok kokuyor ne yapabilirim?
15 gün beklemenin haricinde yapabileceğiniz birşey yok. Yıkansa bile kokuya çözüm olmayabilir ayrıca. Köpekten köpeğe fark etmek ile birlikte bazı köpekler ne kadar yıkanırsa yıkansın sürekli kötü kokabiliyor.
fırçayla sürekli tüylerini tarayın derisi hava alsın, deri hava almadıkça da köpekler kokar. aktardan argan yağı alıp fırçasının ucuna 2-3 damla damlatarak tarayabilirsiniz hem kötü kokusunu bastırır, hem tüyleri daha parşak olur hemde organik olduğu için bir cildine bir zararı olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme