Aslında bu şekilde muhabbet edilen topicler çok keyifli geçiyor, yeri burası değil belki de ama konudışına da kimse uğramıyor ki..
Uçmasını sorun etmiyorsanız ben ara sıra topik açar sizin duygu,düşünce ve isteklerinizi alırım,muhabbetimizi ederiz,en son da sileriz topiği,uyar mı sizlere
Silmeye de lüzum olmayabilir, konu dışına atılırsa daha iyi olur.
Gerçi içeriği uygunsa yapılabilir bu.
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
Fakat bence uygulanan en büyük yanlış küfür olaylarındaki ceza sistemi. Şahsen yetkim olsa küfür eden bir üyeyi ne zaman kayıt olduğuna bakmaksızın sınırsız uzaklaştırırdım forumdan.
Kural bu zaten,kim olursa olsun biri birine kaba tabirle 'ana avrat düz gitmişse' o kişi sınırsız uzaklaştırılır.
Şahsa değil ve ufak tefek küfürler varsa ise 4 günden 30 güne kadar bir ceza seçebiliriz,o bize kalmış.
Konu dışı kültürü oluşmamış ne yazık ki,kimse bakmıyor oraya,aslında bu bahsedilen topiklerin yeri tam orası işte ancak bu şartlarda pek uygun olmuyor.
Konu dışına artık eğlenmek için giriyorum ciddi muhabbet eden kimse yok gibi. Ciddi bir konu oluyor adam dalga geçerek cevap veriyor..
Uzun bir süre önce bir kaza konusu vardı bitanesi yazmıştı " helal olsun adama tam kafadan girmiş kamyona " gibi bir cevap gelmişti.
Neyse uzatmak istemiyorum.
O da bişey mi? Ben konuyu yanlış yere açtım diye uyarı cezası verilmiş... Yönetime selamlarımı yolluyorum!
@vozer
sen yönetici değilmiydin ? yanlışmı hatırlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: uazro
O da bişey mi? Ben konuyu yanlış yere açtım diye uyarı cezası verilmiş... Yönetime selamlarımı yolluyorum!
Bizden de sana selamlar,forum kurallarına göre 1 uyarı puanı alıyorsun,kurallar böyle,değişmesini istiyorsan forumdestek@donanimhaber.com'a mail atabilirsin arkadaşım.
Neyse beyler konuştuk anlaştık ne güzel işte,Onur umarım senin de kafandaki soruların cevabını belli ölçülerde verebilmişizdir Topiği kilitleyeceğim.
Ben arada sırada istek-düşünce topikleri açacağım elimden geldiğince,orada da güzel güzel konuşur,sorunlarımızı çözeriz
Hepinize iyi forumlar,kendinize iyi bakın
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
@vozer
Evet yöneticiydim. 2 yıl yaptım.
Ben de merak ediyodum neden Onur ceza almış diye öğrenmiş oldum
Onur ya sana PM atmaya çalıştım geçende ama atamadım, pm kabul etmiyosun diye mesaj geldi. Şu Fiesta mevzuunu etraflıca bi konuşamadık.
KArar verebildin mi ? Diyeceğim de topic uçar şimdi :)
quote:
Orjinalden alıntı: Duratorq
Neyse beyler konuştuk anlaştık ne güzel işte,Onur umarım senin de kafandaki soruların cevabını belli ölçülerde verebilmişizdir Topiği kilitleyeceğim.
Ben arada sırada istek-düşünce topikleri açacağım elimden geldiğince,orada da güzel güzel konuşur,sorunlarımızı çözeriz
Cevabı aldım, zaten ilk sayfaya da yazmıştım doyurucu bir cevap oldu, şimdi mantıklı bir temele oturdu diye.
İster kilitle, ister sil. Karar senin.
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
@vozer
Evet yöneticiydim. 2 yıl yaptım.
Aramıza hoş geldin ozaman
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: uazro
Bizden de sana selamlar,forum kurallarına göre 1 uyarı puanı alıyorsun,kurallar böyle,değişmesini istiyorsan forumdestek@donanimhaber.com'a mail atabilirsin arkadaşım.
İyide konuyu yanlış yere açmanın cezası mı olmurmuş ya? Neyse ban yemediğimize şükredelerim. selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
Ben de merak ediyodum neden Onur ceza almış diye öğrenmiş oldum
Onur ya sana PM atmaya çalıştım geçende ama atamadım, pm kabul etmiyosun diye mesaj geldi. Şu Fiesta mevzuunu etraflıca bi konuşamadık.
KArar verebildin mi ? Diyeceğim de topic uçar şimdi :)
PM alıyorum, giden kutusundan falan göndermeye çalış.
Bazen sıkıntı olabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
quote:
Cevabı aldım, zaten ilk sayfaya da yazmıştım doyurucu bir cevap oldu, şimdi mantıklı bir temele oturdu diye.
İster kilitle, ister sil. Karar senin.
Silmeyeceğim,kilitli kalacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme