Şimdi Ara

Şahsa hakaret konusu: Lütfen dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tubo

quote:

Çoluk çocuk toplanmış, konuştukları konuya bak...

5 dakikadır tepki gelmediğine göre hakaret olarak algılanmıyormuş

• Yarın zaten tatile çıkıyorum Duratorq, dönünce haber veririm o zaman cezayı kesersin, boşa gitmesin
  • Az önce buldum yarış smilulasyonları konusunu ,baştan sona okudum ,Bitirine kadar gülmekten karnıma ağrılar girdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Madem burada konuşuluyor, şu konunun linkini verebilirmisiniz merak ettim. Zaten konu kilitliymiş, biz de bir okuyalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

benim eski uyarılardan biride bu mesela, komediye bakın hele. şu mesajın getirisi 3 ceza puanı

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kedhy
    Ha amaç türkiyenin ürettiği lastik (yada kazanması) değil de sadece petlas ise o zaman ayrı...

evet petlas benim zaten ondan böyle diyorum tövbee

son satır bana ait olan yer.

tüketiciyi yanıltmaya yönelik haber...5 puan bile alırmış ama torpil geçmişler sana hadi iyisin

şaka maka bazen çok acayip konulardan dolayı kitlene biliyor konu veya yazan kişi ceza alabiliyor...

ayrıca tubo.. yazdıklarını görmemiş değilim...sadece tepkimi göstersem ceza alırdım,BT

• quote:

Yarın zaten tatile çıkıyorum Duratorq, dönünce haber veririm o zaman cezayı kesersin, boşa gitmesin

İçime doğmuş tatil işi

Neyse hadi bu seferlik görmeyelim o mesajını
  • yerimidir değilmidir bilmiyorum (kimse kaale almayada bilir ama madem duratorq bakıyor en azından bir yöneticiye daha ulaşmış olurum)
    bir konuyu komple silmeyin arkadaşlar konuyu kilitleyin ama benim mesajlarımı silmeyin kimsenin benim emek verdiğim bir yazıyı silmeye hakkı yok.
    belki ben o yazıyı başka bir yerde başka bir amaçla kullanacağım.
    bir konu konuşuluyor 2 zır zop çıkıyor tartışıyor iş ... yarışına dönüyorr hopppp konu tümden silindi arada sen ne dedin ne yazdın belki quantum fiziğini çözdün ama nafile yazıların silinmiş.
    bakın bir gün kafam atacak dava açacağım valla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Madem burada konuşuluyor, şu konunun linkini verebilirmisiniz merak ettim. Zaten konu kilitliymiş, biz de bir okuyalım.

Çok geç arkadaşlar yaklaşık 7-8 dakika önce silindi konu tarafımdan.

Kilitlenen böyle tartışmalı konular bir süre sonra siliniyor işte böyle.

Ben unutmuştum onu siz hatırlattınız
  • Overdrive; 10 gün tatile çıkıyorum arkadaşlar burada olmayacağım, görüşürüz demişti.

Hemen ardından Passat - İnsignia konusu nedeniyle 4 gün ceza aldı mesela

@Alikum

Çok şükür diyorum o zaman

Aslında o kilitlenen konu'da çok keyifli bir şekilde, The Need For Speed ve Test Drive 1 nostaljisi yapıyorduk, açıkçası üzüldüm silinmesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 15 Temmuz 2009; 22:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

yerimidir değilmidir bilmiyorum (kimse kaale almayada bilir ama madem duratorq bakıyor en azından bir yöneticiye daha ulaşmış olurum)
    bir konuyu komple silmeyin arkadaşlar konuyu kilitleyin ama benim mesajlarımı silmeyin kimsenin benim emek verdiğim bir yazıyı silmeye hakkı yok.
    belki ben o yazıyı başka bir yerde başka bir amaçla kullanacağım.
    bir konu konuşuluyor 2 zır zop çıkıyor tartışıyor iş ... yarışına dönüyorr hopppp konu tümden silindi arada sen ne dedin ne yazdın belki quantum fiziğini çözdün ama nafile yazıların silinmiş.
    bakın bir gün kafam atacak dava açacağım valla :)

Bazı konuların da silinmesi gerekiyor ne yazık ki.

Öyle quantum fiziğini çözdüğünüz mesajlar da arada kaynarsa bana pm atın ben o konuyu bir şekilde bulmaya çalışır pm olarak size atarım mesajınızı

• Başka konu açın beyler,o konuda kavga gürültü olmasın,bunlarla uğraşmayayım yani,ben de gelip sizinle Need For Speed ve Test Drive nostaljisi yapmaktan çok memnun olurum
  • Tamam, ben sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 15 Temmuz 2009; 22:51:13 >
  • tamam o zaman sorun yok :) ben işe yarar yazılarımı link halinde arşiv yapıyorum genelde ama bazen daha o seviyeye gelemeden siliniyor 2-3 öyle uzun yazım arada kaynadı ama bundan sonra silinirse yöneticilere ulaşacağım.
  • Arada kaptırıyorum bende X360 da PGR5 bir gelsin hele
  • Dostlar konu yavaş yavaş uçuşa hazırlanıyor,var mı son olarak sormak istedikleriniz,benden istekleriniz,düşünceleriniz vs.
  • Ama o konudada o arkadaşla çok beter dalga geçmişsiniz,

İnsan kendini onun yerine koyunca,
    Ben bu kadar dalga geçilsem,
    Yaptırım uygulanabilecek yada uygulanmayacak bütün mesajları yukardan aşşağıya sırayla şikayet ederdim...
  • Sen Sağ Biz Selamet,Başın Gözün Allaha Emanet.

Güzel gidiyorsun Tebrikler.
  • Aslında bu şekilde muhabbet edilen topicler çok keyifli geçiyor, yeri burası değil belki de ama konudışına da kimse uğramıyor ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 15 Temmuz 2009; 22:55:54 >
  • Kelimelerin sözlük anlamlarına takılmamak gerekir. Kullanım amaçları önemlidir. Sizin söz konusu mesajınızı görmedim ama forumda gördüğüm kadarıyla "Çocuk" kelimesi aşağılama veya küçük görme amacıyla kullanılmakta. Mesajı görmediğim için kesin birşey söyleyememekle birlikte kuvvetle muhtemel sizin de benzer bir amaçla kullandığınızı düşünüyorum. Yıllar önce bir dava vardı çok ilgimi çekmişti; çok özür dileyerek söz konusu kelimeyi sansürlü olarak yazmak istiyorum. Vesikalı bir hayat kadını kendisine "Oros.." diyen bir kişiyi mahkemeye vermiş ve davayı kazanmıştı. Çünkü burada da amaç küçük düşürmek ve hakaretti.

Kaç uyarı puanı verildiğine gelince bence de 5 puan çok hem de çok yüksek bu davranış için fakat aslında bu puan sisteminde de bir standart yok ve olmaması da gerekiyor. Örneğin sürekli sorun çıkartan, hakkında sürekli şikayet gelen bir üye aynı kural dışı davranış için 5 puan alırken yıllardır foruma üye olduğu halde ilk defa hakkında şikayet gelen bir üye 2 ya da 3 puan ile cezalandırılabilir ve bence olması gereken de budur.

Fakat bence uygulanan en büyük yanlış küfür olaylarındaki ceza sistemi. Şahsen yetkim olsa küfür eden bir üyeyi ne zaman kayıt olduğuna bakmaksızın sınırsız uzaklaştırırdım forumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 15 Temmuz 2009; 23:00:11 >

• O zaman üstteki mesajlar silinsin, ben de başlığı değiştireyim.

Buradan devam edelim geyiğe.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.