Üstad bende Apple store'dan aldım made in china yazıyor üzerinde. Bir an şüpheye düştüm acaba Apple'da mı sahte ürün satıyor diye Üretimi hindistana taşıdıysa neden Çin yazıyor ki üzerinde acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 24 Şubat 2021; 16:14:33 > |
Sahte Apple Şarj Aleti (5. sayfa)
-
-
Bende made in india yazıyor belki iki yerde de üretiyordur. Piyasada orjinal sattığından emin olunacak tek yer apple store
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada mal yok. İki koldan yetişmeye çalışıyorlardır. Çinliler alışkın mevzulara... :) -
Belkide olabilir,apple trden 2ay arayla iki adet 20w adaptör aldım ikisinde de made in china yazıyor.
-
Apple’ın resmî sitesinde verdiği örnekte de Made in China yazıyor.
https://support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/en_US/ipad/ipad/20w-adapter-tech-spec.png
-
Spigen SteadiBoost 27W ürününü kullanıyorum acayip memnunum. Şarj aleti alacak arkadaşlar bu ürünü de tercih edebilirler.
-
Yazı fontuna bak bari orjinale benzer yap... :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: RootzillaSpigen SteadiBoost 27W ürününü kullanıyorum acayip memnunum. Şarj aleti alacak arkadaşlar bu ürünü de tercih edebilirler.
Güzel ürün kullanıyorum ama üstünde bulunan led ışığı içinde yayılıyor. Plastik kalitesini biraz daha iyi yapsalar gerçek premium bir adaptör olurdu. :)
-
Hocam o listeye nasıl ulaştınız bana da atma şansınız var mı? MasQ markası desteklenen sarj aletleri sınıfında mı? Hepsiburada bu ürünü Apple Lisanslı ürünü diye satıyor ona göre almak istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DelikanliCekirgeHocam o listeye nasıl ulaştınız bana da atma şansınız var mı? MasQ markası desteklenen sarj aletleri sınıfında mı? Hepsiburada bu ürünü Apple Lisanslı ürünü diye satıyor ona göre almak istiyorum.
Hocam bu dediğim liste qualcomm hızlı şarj destekli şarj cihazları için. Apple cihazlar farklı onların bir listesi var mıdır bilmiyorum.
Apple başka bir standart uyguluyor kendi ürünlerine. Bu yüzden qualcomm ICC modüllü şarj cihazları Apple ürünlerinde çalışmaz. 5 volt 2 amper verirler sadece Apple ürünlerine.
Benim burada dikkat çekmek istediğim nokta Apple’ın sözde “çevreci” diye yaptığı bu işin yanlışlığıydı.
Android tarafında şarj aleti verilmese bile ortalama 100 tl’lik bir maliyetle temin edilecek şarj aleti bir çok android cihazda aynı hızlı şarj için kullanılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozinho20Bazı arkadaşlar burda çok iyi niyetli bence biraz şüpheci olmakta fayda var. Üstteki adaptör orjinal alttaki sahte.
Pek belli olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X