Şimdi Ara

Sahte Cep Telefonu Satışı Yasaklanmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibindene telefon bakmak için giriyorum. Yok efendim 399TL iPhone 7 Plus birebir orjinal, yok 599TL %100 ORJINAL LG G2. Zaten 2. eli 400 küsür bu cihazin. Şimdi biz kime güvenip telefon alacağız?

Zaten sar değerinden ileride Allah korusun çok sıkıntı çıkabilir. Kullanım ömrü 1 yıl bile değil. Artislik yapacağım diye sağlıklarından, paralarından oluyorlar.

Sahte telefon imalati yapan, satan, kullanan herkese ceza kesilmeli, sahte telefon satan telefoncular kapatılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal g2 diye satilan cihazlarin hicbiri orjinal degil cin taiwan vietnam bolgesinde kucuk capli tekno isletmeler tarafindan uretilen toplama chipset ve pcb board uzeri fabrikasyon basilan cihazlardir. 350 lira sifir g2 aksarayda satiyor adamlar.herseyiyle orjinal g2 gibi.hepsi 4.4.2 surum guncellemesi yok. Anca cin sitelerinde varsa lollipop custom rom atilip takilirsin. İmei si düser baseband ucar .null cihazla kalirsin ortada.

Anakartta d801 ls980 vs980 yaziyor anakarta baksan 801 tmobile sanarsin ama t mobile bile degil D801BK orjinal gibi ama tam olarak ne oldugu bilinmiyor bu iste tecrubeli olanlarin bile elinde patlayabiliyor adamlar %90 yapmis

Herseye yasa cikaran btk buna yillardir sessiz.

Bunlari alan insanlara da sasiyorum ya yokluktan ya bilgisizlikten yada kandiriliyorlar saticilar tarafindan..

Valla ne diyelim 2000 lira para verip alanlar salak 500 liraya alanlar cok akilli olduklarini saniyor galiba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika yasaklanmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.